Отстраняване на камък от душата – ритуал при лунно затъмнение

Любопитно 05.07.2020 11:19 Снимка: ДНЕС+

Отстраняване на камък от душата – ритуал при лунно затъмнение

Когато се подготвяте за всеки ритуал, подредете нещата в реда в стаята и създайте приятна атмосфера. Използвайте свещи, тамянни пръчици или ароматни лампи. Това дава момент на празничност и мистерия.

Призовете да вземат участие  във вашия ритуал, когото смятате за подходящ за вас - ангели, архангели, духовни наставници, небесни учители. Помолете да ви защитят в процеса на ритуала и да ви помогнат за осъществяването на вашите намерения.

Намерете камък на улицата. Големината, формата, качеството и цветът нямат значение.

Поговорете с камъка, помолете го да премахне всичко ненужно от живота ви, помолете го да вземе всичко излишно от вас и да го приеме в себе си.

Предайте на този камък цялата болка, емоционална негативност и тежест, която лежи върху душата ви и ви пречи. Неслучайно има такъв израз „като камък в гърдите”.

Благодарете за помощта и след това го изхвърлете зад гърба си и си тръгнете, без да поглеждате назад. Миналото е място в миналото и още повече неприятното минало и няма какво да го поглеждате назад.

Можете да хвърлите камъка в реката по течението, с мисълта, че потокът вода ще отнесе всички несгоди със себе си.

Важно! Провеждайте такъв ритуал на безлюдно място, където няма хора, така че по невнимание да не навредите на никого. А и не всеки ще е на ясно какво точно правите. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81549
GBP GBP 1 2.19645
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.16845
USD USD 1 1.60868