Неочакваната изненада от Клои Кардашиян

Любопитно 15.07.2022 13:28 Снимка: ДНЕС+

Неочакваната изненада от Клои Кардашиян

Връзката на Клои Кардашиян и Тристан Томпсън в последно време изобщо не вървеше гладко. Двамата многократно се събираха и разделяха след разкритието, че той не веднъж ѝ е изневерявал и колкото и да се опитваха да си дадат нови шансове заради 4-годишната си дъщеря Тру, така и не останаха заедно.

Говори се, че Клои дори вече има нов мъж в живота си. Затова и едва ли някой е очаквал, че тя и бившият ѝ Тристан може да са се решили да имат второ дете.

Но е точно така. Те очакват нова рожба, която съвсем скоро може да се появи на бял свят, пише TMZ.

Всъщност, дори и по-скоро от очакваното. Бебето е вероятно да се роди всеки момент, но както личи от последните ѝ снимки, Клои няма коремче и не е бременна.

Тук идва моментът да поясним, че бебето се износва от сурогатна майка. Според някои източници пък е възможно тя дори вече да го е родила.

Любопитно е да проследим как ще се развият нещата оттук нататък и как ще си поделят родителството Клои и Тристан, предвид, че са официално разделени. На ако действително се окаже вярно, че сурогатната майка е забременяла преди около девет месеца, ще означава, че бившата вече двойка се е решила на крачката да има второ дете преди избухването на скандала с изневерите.

Бебето ще е второ дете за Клои и четвърто за Тристан. Освен дъщеря си Тру, той има и двама сина от предишните си две връзки.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648