Най-неподходящите места за секс

Любопитно 12.08.2020 10:30 Снимка: ДНЕС+

Най-неподходящите места за секс

За разнообразие, търсим различни места, на които да правим секс, но много от тях не са много подходящи.

Вижте, кои са антисекс местата:

В тоалетната на нощния клуб

На филм сексът в тоалетната на нощен клуб обикновено изглежда красив и особено страстен. В живота обаче далеч не е така. Малко е мястото, тясно е, задушно, мръсно... Изборът на пози е ограничен. Цигареният дим и ревът на музиката едва ли са подходящи. Наскоро пък се появи видео на двойка, заснета как прави секс на такъв терен. Е, онези, които предпочитат бързия секс, може и да им хареса. И все пак предназначението на една тоалетна е съвсем друго.

В асансьора

Той пък предизвиква не толкова желание колкото клаустрофобия. А освен това често ги бъркат с тоалетни. Пък и не във всички градове има небостъргачи, за да успеете да се изкачите до най-горния етаж на пълноценния секс. А какво ще правите, ако спирате често на етажите вместо където трябва, защото ръката ви ще бъде върху таблото с бутоните.

В офиса

Това място е популярен секс фетиш и фантазиите за правене на любов в него често ни налитат. Но иначе това място е ужасно за тази цел. Най-напред, голяма е вероятността да бъдете засечени, а това значи веднъж завинаги да си опетните деловата репутация. Второ, такова помещение винаги напомня за работа, дневен график, делова рутина, предстоящи задачи, а това отвлича от романтиката. Докато играта тече, без да искаш погледът ти може да попадне на дневното разписание или пък ръката ти да опре в купища документи и тогава вместо наслада потъваш в прехвърляния колко още работа имаш да свършиш до края на дена, на седмица, на месеца, на годината. Ще остане ли място за оргазъм на такова място?

В пробната на магазина

И тук сексът не е за препоръчване. Едва ли ще искате да бъдете прекъснати в най-важния или един от най-интересните моменти. И едва ли искате да стане персона нон грата в магазина, от който обикновено пазарувате.

В дома на родителите

Тук сексът се получава твърде експериментален. Все пак всеки момент майка ти може да се провикне от кухнята да си изпиеш чая или пък да те попита нещо. Дори двамата отдавна да сте семейство и да сте във възраст, в която може да правите легитимен секс съгласно законови и прочие основания, едва ли бихте искали в стаята ви да влезе някой от родителите, докато сте отдолу, отгоре или отстрани. Така че сексът в родителското жилище носи повече нерви, отколкото удоволствие.

На плаж в мюсюлманска държава

Колкото и привлекателни и еротични да ви изглеждат тези плажове, да речем Малдивите, струва си да проявявате уважение към обичаите на страната, на която гостувате. Дори еротични фотосесии, които иначе вдъхновяват за сексуални подвизи, крият риск от съдебни битки, защото не уважавате обичаите и традициите на страната домакин. Това едва ли ще е полза за вас и любимия ви.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448