Може ли Джеймс Бонд да бъде небинарен

Любопитно 13.12.2021 19:00 Снимка: ДНЕС+

Може ли Джеймс Бонд да бъде небинарен

От няколко години вече се говори и спекулира относно това кой ще бъде следващият Джеймс Бонд, защото вече всички знаем, че Даниел Крейг отстъпи ролята след цели пет филма.

Въпросът кой ще бъде негов наследник мъчи феновете, но ясен отговор, разбира се, скоро няма да бъде даден. Вариантите са много, като според някои теории следващият Джеймс Бонд може да бъде жена.

Е, в крайна сметка какво ще решат продуцентите няма как да знаем. От интервю на Барбара Броколи, която държи правата за г-н Бонд, за подкаста Girls On Film разбираме, че следващият Бонд няма да бъде жена.

Броколи казва, че нови роли трябва да бъдат създавани за жени. Тя държи на това Джеймс Бонд да бъде изигран от мъж и той да бъде британец, но всичко останало около персонажа подлежи на преразглеждане.

Така Барбара Броколи дори не отхвърля възможността Бонд да бъде небинарен и да не се определя към нито един от двата пола. В момента тя просто смята, че трябва първо да бъде намерен подходящият актьор за ролята, пише Deadline./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648