Мнението на нумеролизи и ясновидци за коронавируса: кога пандемията ще остане зад гърба ни?

Любопитно 03.07.2020 12:22 Снимка: ДНЕС+

Мнението на нумеролизи и ясновидци за коронавируса: кога пандемията ще остане зад гърба ни?

Пандемията от COVID-19 постави на изпитание както икономиката на държавата, така и психиката на хората. В търсене на отговорите във връзка с коронавируса мнозина обърнаха поглед към свръхестественото и започнаха да се допитват до ясновидци, нумеролози и астролози, разкава NOVA.

„Хората винаги са се обръщали към свръхестественото, към невидимото, към незримото, тъй като това е заложено във всеки един от нас – без значение дали вярва в Бог и като цяло в религията”, казва кармичният нумеролог Роберто Методиев.

„Когато сме планирали близкото си бъдеще, но всичките ни планове се рушат, неминуемо се напрягаме, вдига се нивото ни на тревожност и съответно всеки от нас търси своя начин да се справи с това”, коментира астрологът Оксана Хорват-Станчева.

Мерките, които ограничават придвижването, са един от поводите за депресивните състояния. Хората започват все по-често да се допитват до медиуми и астролози за това дали ще запазят работата си, дали ще оцелее бизнесът им и какво е добре да направят, за да избегнат затрудненията. Интересуват се и за бъдещето на любовния си живот.

Ясновидци и нумеролози са на различно мнение за причината за появата на коронавируса. „Той е предизвикан от мръсотията на хората – първо в душите им, след това - в поведението им”, категоричен е Роберто Методиев. 

А на може би най-важния въпрос – кога ще дойде краят на пандемията, прогнозите са от умерено оптимистични до крайно песимистични. Николета и Гюкчен казват, че ще живеем с вируса още 3-4 години. Според Роберто той ще си отиде до половин-една година./NOVA

CHF CHF 1 1.816
GBP GBP 1 2.16676
RON RON 10 4.04557
TRY TRY 10 2.34763
USD USD 1 1.64993