Microsoft Xbox Series X и хладилникът за геймъри, който очакваме тази година

Любопитно 15.06.2021 16:29 Снимка: ДНЕС+

Microsoft Xbox Series X и хладилникът за геймъри, който очакваме тази година

Преди няколко месеца KFC обяви, че работи по собствена конзола във формата на кофа за крилца, а сега от Microsoft ни предлагат и уред за изстудяване на бирата към крилцата.

Очевидно компанията на Бил Гейтс се е вслушала в подигравките по адрес на Xbox Series X, който според много геймъри в интернет прилича на хладилник, и се готви да пусне именно такъв продукт - малък хладилник във формата на новата конзола. 

Първоначално всичко започна като шега и забавно предизвикателство между Xbox и Skittles в Twitter, в което потребителите трябваше да гласуват коя от двете компании прави по-интересни постове в социалната мрежа. 

От Xbox обещаха, че ще разработят и пуснат в продажба хладилник, ако спечелят. И ето че точно това се случи.

Сега Microsoft потвърди, че започва работа по “най-мощния мини хладилник в света”, който се очаква да е готов преди края на годината.

От рекламното видео, което оставяме по-долу, можем да заключим, че дизайнът на хладилника ще е идентичен с този на конзолата, но, разбира се, очакваме да е по-голям от нея.

Дали и какви екстри ще има в него - засега не знаем, но бихме се изкефили доста, ако инженерите съумеят да направят така, че да получаваме известие за изстудената си бира директно докато играем. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448