Месечен хороскоп за октомври 2021 г.

Любопитно 30.09.2021 14:51 Снимка: ДНЕС+

Месечен хороскоп за октомври 2021 г.

Овен

Първата половина на месеца ще се окаже много активен, но съвсем не хармоничен период. Може да възникнат проблеми в отношенията Ви с партньорите, които в последствие да се окажат препятствие за работа, а до голяма степен финансовото Ви благополучие ще зависи от успешното сътрудничество. Имайте предвид че няма да е добре да се увлечете по призрачни перспективи, защото  това неминуемо ще Ви накара да се откажете от по-активна дейност.. Има вероятност и партньорите да се откажат от първоначалния си замисъл и да поискат преразглеждане на условията, а това може да Ви принуди самостоятелно да се оправяте с проблемите. През втората половина на месеца се очертава всичко да бъде по-спокойно и случващите се промени да преминат гладко и естествено. Много от сложните проблеми вероятно ще преминат на втори план или ще се окажат безпрепятствено разрешени. Съвсем в края на месеца може отново да възникне напрежение в отношенията с партньорите.

 

Телец

И за здравето и за работата Ви първата поолоовина на месеца може да се окаже напрегнат период. Ще сте с голяма решителност, като на моменти даже ще сте склонни да действате агресивно, а това няма как да не провокира заобикалящите към конфликти и не съвсем приятни забележки. Твърде вероятно е да проявите желание да бягате от решаването на сложни въпроси, очаквайки нещата да се решат сами. Помнете, че точно тогава може да Ви подведе природната Ви практичност и да проявите склонност към необмислени постъпки. Дори и през последната седмица на октомври реакциите Ви може да не са съвсем правилни и доста резки, а това може да доведе до разногласия с партньорите и дори до скъсване на отношенията. Внимавайте какво правите, за да не се отрази всичко и на здравословното Ви състояние.

 

Близнаци

За Вас октомври може да започне с доста вълнения и хаос. Промени в работата, неочаквани предложения и допълнителни задължения може да Ви изкарат от равновесие и да Ви дезориентират. Финансовото Ви положение ще бъде доста нестабилно и затова не трябва да правите големи покупки или капиталовложения. В живота на обществото по обективни причини може да настъпят много промени, а това няма как да не се отрази и на Вас. Към края на месеца дисхармонични енергии може да внесат неочаквани промени, които да се отразят на психо-емоционалното Ви състояние. Нищо чудно да останете с усещането  че губите почва под краката си и да Ви се наложи неволно да се приспособявате към новите условия....

Рак

Започващият месец ще бъде напрегнато за здравето време, а и дисхармоничен в отношенията с близките хора и партньорите. До голяма степен това ще се провокира от непримиримата Ви позиция, а също и от непоследователността в действията и бързата смяна на настроенията и мненията. Новите идеи ще гъделичкат въображението Ви ще започнете да се увличате, а задачата на партньорите ще бъде да Ви свалят от облаците на земята. Точно по това време необмислените и прибързани действия може да доведат до неприятни последствия, както и да Ви отклонят от съществуващите по-важни задачи. През последната седмица емоционалността Ви ще нарасне заедно със стремежа Ви да доминирате и да поучавате и ще бъде доста трудно да бъдете разубедени.

Лъв

Ще се чувствате енергични и дейни , но дисхармоничните Ви енергии ще влияят и на Вашето поведение, създавайки неспокойство и хаос. Всичко това ще се отрази на жизнената Ви дейност, защото противоречивите действия и информация ще Ви изкарват от равновесие. Може да започнете да проявявате склонност към драматизиране на случващото се и да прехвърляте вината за всичко върху другите, което няма как да не доведе до обостряне на отношенията. В началото на втората половина на октомври ще сте по-спокойни и ще можете да вземате обмислени и правилни решения, но слд това ще започнете да давате признаци на авантюризъм и да проявявате стремеж към рисковани постъпки и безсмислени промени. Постарайте се точно тогава да се оправите с несвършените неща у дом, за да избегнете по-сериозни последици.

Дева

Пъврата половина на месеца ще се окаже доста активна и ще сте принудени да се справите сголям брой практични задачи. Проблемът ще бъде в това, че много от нещата ще зависят от обективни обстоятелства и човешкия фактор и трудно ще стигате да желания резултат. Освен това стремежът да повлияете на обстоятелствата или на когото и да било ще има обратен резултат и всичко даже може да се обърне срещу Вас. Много от нещата ще са съпроводени с разправии, съперничество и даже от неразбиране. Дайте си сметка, че това няма да е подходящото ереме, в което да се опитвате да прокарвате свои идеи. През втората половина на месеца ще успеете да въведете ред в действията и мислите си, но въпреки това не харчете излишно и не бъдете неотстъпчиви, когато се опитвате да отстоявате своите идеи. Нали си давате сметка, че понякога и другите може да имат добри идеи?....

Везни

Ще сте изпълнени със сили и желание, но въпреки това ще бъде трудно да ги насочите в желаната посока. Много от действията Ви може да се окажат прибързани и необмислени и това ще доведе до пилеене на енергия и на разминаване с поставените цели. Не рискувайте да се захващате със съмнителни работи и да се обвързвате с хора, които не познавате и може да Ви подведат, защото това води до риск рязко да промените живота си и за съжаление, не в правилната посока. Обърнете все пак внимание на доводите на опитните и компетентни хора. От средата на месеца нататък обстановката ще стане по-стабилна и спокойна, а в самия край на месеца може да се засили конфронтацията с близките хора и шефовете. Повярвайте, това може да се отрази катастрофално както на кариерата, така и на положението Ви като цяло.

Скорпион

Започвате един доста сложен период, който даже може да бъде определен като най-нехармоничния за Вас през годината. Ще усещате недостиг на енергия и психическа нестабилност, а това ще Ви кара доста остро да реагирате на забележките на заобикалящите. Не е изключено да проявите склонност към параноя и панически атаки, а също и много прибързано да се разделяте с хора и да прекратявате контакти дори и при най-малките подозрения. По същото време ще трябва много внимателно да боравите с техниката, а и да не се поддавате на провокации, защото те просто за миг може да променят Вашата съдба. През втората половина на месеца ще можете да се огледате и да започнете да мислите по-трезво. Енергията Ви ще нарасне и ще се почувствате по- самоуверени. Внимавайе само за противодействие от страна на конкурентите.

Стрелец

За Вас октомври ще е време на обновяване на енергетиката и на плановете. Любознателността и вечно търсещия Ви ум ще Ви дадат възможност да преуспеете в интелектуалната сфера, а също и в обществените връзки, дискусиите и споровете. В началото на периода излишно динамични партньори със своите планове може да нарушат Вашите планове, а също и доста често може да възникват разногласия. Към средата на месеца ще станете по-позитивни  и късметът ще е по-често Ваш спътник, което може да Ви направи талисман на компанията, в която се движите. Ще сте в състояние да намирате успешни и изгодни проекти, а в намирането на нови връзки ще сте наистина ненадминати. В края на октомври ситуацията ще стане по-спокойна и стабилна и ще съумеете да оправите отношенията си с партньорите, благодарение на умението си да отделяте главното от второстепенното и да се правите, че не чувате дребните обиди...

Козирог

Първата половина на месеца ще бъде сложен и дисхармоничен период, що се отнася до Вашето здраве. Ще получите много обвинения по Ваш адрес и това ще е причина да сте в някакво неведение какво да предприемете. Много неща ще се случват в движение а предишни неизпълнени обещания могат да напомнят за себе си със скандали и разобличения. През втората половина на месеца нещата ще започнат да се изясняват и ще можете да изберете правилната стратегия , да започнете по-мъдро да се разпореждате със своите средства и да парирате противодействията  на конкуренцията си. Към края на месеца енергийният Ви потенциал ще се възстанови и за Вас ще дойде много благоприятен период, който ще е доста успешен и ще можете да реализирате своя делови и творчески потенциал.

Водолей

Октомври за Вас ще бъде един доста сложен период( и особено първата му половина ), когато изпитанията и неприятностите могат да Ви изкарат от равновесие. Вашата амбициозност и гордост в този случай може да Ви направят лоша услуга и просто да Ви помогнат да си спечелите врагове. Едновременно с това не са изключени и проблеми със закона, при решаване на съдебни спорове , а и възникване на сериозни конфликти с парньорите. Всички тези вълнения могат да се отразят негативно на Вашето здраве. През втората половина на месеца не предприемайте пътешествия, а бъдете пределно внимателни. Периодът след 18 ще бъде по-благоприятен и спокоен. Страстите ще улегнат и ще се появи възможност да се регулрат спорните въпроси, а имуществените и финансовите Ви претенции ще може да се решат във Ваша полза. При всички положения ще се наложи да се съобразявате  мнението на заобикалящите, защото успехът ще дойде от тях.

Риби

За Вас започва един нееднозначен период, тъй като енергиите на октомври са много благоприятни за здравето Ви, а и за активните и ефективни прояви в работата и живота. За съжаление не рядко при общуването с партньорите между Вас ще възникват триения и несъгласия по много въпроси. Това може да се окаже причина за неуспешна съвместна дейност особено през първата половина на месеца. Това е неподходящо време за важни срещи и за подписване на договори. Помнете, че всичко това ще се използва от партньорите  и те успешно ще сриват Вашето самочувствие. По-добро време за Вас ще започне след 18 октомври, когато конфликтите ще утихнат и ще стане възможно да се договорите спокойно за всичко. В някои ситуации може толкова ярко да проявите своята индивидуалност, оригиналност и нестандартно мислене, че да възхитите не само съмишлениците, но и своите опоненти.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648