Месечен хороскоп за ноември 2022 г.

Любопитно 01.11.2022 09:11 Снимка: ДНЕС+

Месечен хороскоп за ноември 2022 г.

Овен

През ноември Овните ще имат добри шансове да постигнат желаното в професионалната сфера. Ще бъде достатъчно да не пропускате възможностите, които сами ще идват в собствените ви ръце. Предприемчивостта и финансовата интуиция няма да ви подведат. Периодът е подходящ и за внасянето на повече хармония в отношенията с любимия човек. Сега можете лесно да намерите правилния тон в общуването. Не забравяйте за силата на романтичните постъпки и подаръци. Бъдете по-освободени и искрени - това ще освежи връзката ви и ще добави нови красиви моменти.

Телец

През този месец заложете на екипна работа и участието в необичайни и смели проекти. Благоприятен ще е месецът за онези от вас, които не се страхуват да правят планове за далечното бъдеще. Точно това е моментът, в който можете да започнете работа по реализирането на мащабни идеи. Дори първите стъпки да са незначителни, най-важното е да успеете да изберете правилната посока. В средата на периода ще имате много важни моменти с любимия човек. Побързайте да изясните това, което ви тежи, за да не се превръщат малките проблеми в големи. Може от сега да започнете да правите списъците с коледните подаръци. Не забравяйте и хората, които са направили малки, но важни неща за вас.

Близнаци

През този месец действайте градивно и не се поддавайте на провокации. В началото на месеца са вероятни интересни предложения и нови идеи, които изглеждат едновременно примамливи и лесни за изпълнение. Това ще е сериозен шанс да увеличите финансите си. Сега е много важно да вярвате в себе си, повече от всякога. Не се спирайте пред малките трудности и неуспехи. Те са само малките крачки към развитието и успеха ви. В средата на месеца ще получите признание за дейността ви. Вероятна е и покана за смяна на работата или участие в голям проект. Не го мислете - и приемете. Започва нов период за вас.

Рак

Ако вече сте си поставили цел, то през този месец не пестете сили и средства, за да я постигнете. Понякога ще ви е трудно, ще се чувствате уморени и празни. Правете кратки почивки, в които да възвърнете самочувствието и силите си. Месецът е важен и за възраждане на връзката с партньора ви. Търсете нови начини за прекарване на времето. Сега е моментът да експериментирате, да търсите нови места за посещение и забавления. Възможни са трудности, свързани с възрастни роднини. Ще трябва да по

Лъв

През първата половина на ноември може да възникнат проблеми при изпълнението на обмислени и планирани от вас проекти. Възможно е да откриете някои несъвършенства или погрешни изчисления. Не се паникьосвайте - имате време да поправите нещата. В средата на периода ситуацията ще се стабилизира и вие отново ще се почувствате господар на живота ви. В последните дни на месеца започнете да планирате активно зимната ви почивка. Може да не е точно по празниците, но е важно да намерите време, в което да отдъхнете и да се отдадете на мечти. 

Дева

Предстои ви месец, в който спокойно ще може да взимате важни решения, както и да давате обещания без страх. Сега може да сте сигурни, че няма да промените решението си и ще удържите на думата си. Също така през този месец ще чуете много комплименти и мили думи по ваш адрес. Важното е да не се подадете прекалено на ласкателства, някои от тях може да не съдържат чисти помисли. Останете верни на старите си приятели и не се захласвайте по ласкатели. В края на месеца ви очаква приятна изненада в парично отношение. Помислете добре как да оползотворите парите. 

Везни

През този месец основното ви желание ще бъде да постигнете хармония. За да се отървете от самотата и лошото настроение ще ви помогне разширяването на кръга от приятели. Добре ще ви се отрази и ново хоби. Не се притеснявайте да изпробвате силите си дори в начинания, които са ви непознати. Сега е важно действието, а не резултата. В края на месеца някои събития, които първоначално ще възприемете като неуспехи, в последствие ще доведат до резултати, които ще са много печеливши за вас. Бъдете оптимисти и не преставайте да вярвате в доброто развитие на нещата.  

Скорпион

През този месец ще съумеете да използвате дори неблагоприятните обстоятелства в своя полза. Сега даже недоброжелателите ви ще бъдат принудени да работят във ваша полза. С каквото и да се захванете  - сте обречени на успех и възхвала. Затова не жалете сили и използвайте всички възможности, които звездите ще ви поднеса. В личен план само една ваша дума ще накара партньора ви да изпълни всичките ви желания. Имайте предвид, че това ще бъде отбелязано и все някога ще трябва да се реванширате.

Стрелец

Това е месец, в който ще имате шанса да подредите нещата в професионално отношение, както ви се харесва. Можете да промените условията за сътрудничество към по-изгодни. Бъдете активни в преговорите, сега ще може да установите нови контакти. Нестандартният подход към решаването на проблеми ще ви помогне да затвърдите професионалната си позиция. В личен план не ви очакват кой знае какви събития. Необвързаните представители на знака ще преживеят неангажиращ флирт. 

Козирог

Началото на този месец може да донесе грешки и загуби за представителите на знака. Това ще се прояви особено неприятно, ако продължавате да упорствате в заблудите си. Звездите ви съветват да преразгледате приоритетите си и да коригирате гледната си точка. В средата на месеца събитията ще се развиват интензивно в професионалната сфера. Вероятно ще се увеличи натоварването. Тогава ще трябва да проявите гъвкавост и способност за компромис. Опитайте се да си представите положителния развой на нещата - визуализирайте го, направете първите стъпки. 

Водолей

През този месец ще може да си отдъхнете. Не ви очакват някакви особени предизвикателства. Важното е да не си търсете допълнителни задачи, ако искате да си починете от натоварването през годината. Сега ще може да се освободите от някои задръжки. Имате възможността да се радвате на един стабилен период без сътресения.  Ако имате останал отпуск - не се колебайте да го използвате. Последните дни на есента ще ви дарят с много щастие и вдъхновение.

Риби

Началото на ноември ще бъде успешно за онези от вас, които имат за цел да разрешат финансови въпроси. За всичко, което се отнася до парите ще бъдете подкрепяни от Съдбата. Сега звездите са на ваша страна. Ще имате много работа, но се опитайте да намирате и време за почивка. Много е важно да сте достатъчно спокойни, за да може да се отърсите от притесненията си. Ако е възможно по-често си осигурявайте следобеден сън. В края на месеца ви очакват първите резултати от невероятните ви постижения. 

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482