Месечен хороскоп за декември 2021 г.

Любопитно 01.12.2021 10:27 Снимка: ДНЕС+

Месечен хороскоп за декември 2021 г.

Овен

За Вас декемри ще бъде успешен перид за реализация на идеи, за пътешествия и търсене на нови приятели, на почитатели, а и за търсене начин да удовлетворите своите духовни потребности. Ще имате възможност да се покажете пред по-широка аудитория, благодарение на рекламата и пропагандата на своите идеи чрез средствата за масово осведомяване. Това ще Ви помогне на практика да убиете на веднъж два заека: да си осигурите широк кръг от съмишленици и да укрепите своето материално положение. Особено успешни ще бъдат първите двадесетина дни на декември, когато смелостта и стремежа да се издигнете в социума, може да Ви открият много възможности. Вероятно ще пробвате и нови видове дейност и сътрудничество при участие в перспективни проекти, та затова много от нещата ще зависят от избора, който правите. Последните десетина дни на месеца ще са свързани с Коледните празници и перспективите, които имате. Помнете, че човек не само получава, но трябва и да дава....

Телец

Декември се оказва, че е най-хармоничния месец в годината, и въпреки недостига на енергия, който ще изпитвате, ще се чувствате вдъхновени и дейни. Ще се радвате на повече енергия и вътрешен план, ще се разделите с рутинното, ще се извисите и ще разкриете истинския си талант . Само че извън импулса ще се наложи да запазвате последователността в действията и решенията си. След първите десетина дни партньорите може да дадат тласък на бъдещи промени. И ако се нуждаят от помощ, няма как да не се включите в тяхната работа и решаване на проблемите си.... Освен това отдавнашни идеи могат да се окажат тласък за бъдещи промени в живот а Ви. Към края на месеца прилива на сили и завладелия Ви ентусиазъм може да се окажат определящи за Вашето поведение., а стремежът Ви за радикални промени може да засегне не само Вашето не само средата, но и сферата Ви на дейност.

Близнаци

Декември ще се окаже много динамичен и удивителен месец, макар и доста сложен от гледна точка на отношенията с партньорите. Ще са Ви нужни внимание и търпение, а и често ще се налага да се поставяте на мястото на партньора, за да може да оцените собствената си дейност отстрани. Най –активен ще бъде периода между 5 и 20 декември, когато някои усложнения в отношенията Ви с партньорите може да Ви принудят да търсите и други пътища в живота. Този процес може да получи неочакван импулс. Освен това може да получите достъп до солидни парични средства . Ако имате смели и невероятни идеи, към края на месеца те може да се реализират. Ще Ви съпътства успех и Ви предстоят удивителни срещи, особено по празниците.

Рак

За Вас края на годината може да се окаже много успешен както по отношение на работата, както и придобиване на нови делови и любовни връзки. Нееочаквани събития ще помогнат да разширите своите социални връзки, както и да се сдобиете със сериозни , стабилни и успешни партньорски отношения.Ако мислите да сключвате брак, едновременно ще получите и любов, и полза. През първите две трети от месеца ще се наложи доста да се потрудите и да изпълнявате скучни задължения. През последната седмица неочаквана промяна в обкръжението Ви може да Ви открие примамливи перспективи. Разчитайте и на предишните си партньори и на новите възможности, Това е начина да преобразите живота си! И не скучайте по празниците!

Лъв

Трудно ще преодолеете някои свои заблуди и откровен мързел, но със съдействието на колегите – и шефовете ще успеете да се справите добре с всичко. През първата половина на месеца ще успеете да проявите и своите делови качества. Даже може да Ви бъде предложена престижна длъжност или нов перспективен проект, който да подчертае и без това правещите впечатление Ваши делови качества. Много важно ще бъде съгласуването и последователността в работата. Внимавайте да не се увлечете по нови идеи и да изгубите вярната посока. Може да се наложи и да пожертвате някои неща., но при подходяща организация ще прекарате празниците превъзходно.

Дева

Не е изключено за Вас този месец да се окаже активен и противоречив период: от една страна ще усещате недостиг на сили, а от друга – бушуващите огнени енергии ще стимулират Вашата предприемчивост. През първите две трети от месеца ще има много неясноти и недоизказаност в отношенията с партньорите, поради което е вероятно да се чувствате,сякаш сте в безтегловност. Ще е сложно да действате и много идеи дълго време ще останат на ниво „идея“ – съгласувана и обсъдена. Хората около Вас много ще разсъждават, но малко ще действат. Края на месеца ще се покаже като по-динамичен и деен период , през който ще сте заети с с подготовка и организация на празниците. И с прекарването им, разбира се...

Везни

Ще успеете да проявите своеобразна делова хватка да увеличите доходите си. Всичко ще се подрежда много успешно за Вас и трябва да намерите подходящо време да се покажете и да напипате слабите места във веригата, за да успеете да заемете изгодно място. Много важна роля в този случай може да изиграе информация, с която трябва правилно да се разпоредите. Интелектуалния Ви потенциал през този месец ще бъде на ниво, всичко ще схващате бързо и в образователната и научна дейност ще имате успех. Направете си добра организация за подготовката на празниците и разпределете кой какво тррябва да свърши. Не се увличайте с покупките, за да не стигнете до финансов колапс.

Скорпион

Не е изключено динамичността Ви да намалее, интересът Ви да отслабне, макар че около Вас всичко ще бъде в движение. Събитията може така да се завъртят, че да Ви въвлекат в своята орбита и да се окажете участници в чужди планове. Финансовото Ви положение ще бъде нестабилно,което може да бъде свързано с неуспешната дейност на Вашите партньори. Затова е за предпочитане до около 20 декември да не рискувате със своите средства и да не се занимавате с непланирани операции. В същото време и не трябва да се поддавате на ласкателства и хвалебствия, защото ако се вслушате в тях, може да се лишите от здравомислие. В периода около празниците ще се радвате на интересни срещи, ярки впечатления и важни мероприятия. Рова ще се отрази по възможно най-добрия начин както на съдбата Ви, така и на отношенията с Вашите партньори.

Стрелец

За Вас декември ще бъде белязан с повишаване на интереса към работата и желание да получите признание. Особено динамичен ще бъде периода до празниците и тогава без угризения ще може да се разделите с работата и задълженията, които са Ви пречели и са Ви спъвали. Само индивидуална дейност и творческа свобода може да удовлетворят духовните Ви потребности. Ще имате възможности и поводи да преразгледате и да преосмислите много неща у себе си, затова тези дни ще бъдат време на преобразования. В края на месеца ( и съответно – на годината) няма да е зле да се съсредоточите върху финансовото си положение. Съобразявайте се с разходите, които правите, но не се притеснявайте да купувате подаръци, защто удачно стечение на обстоятелствата и съответни полезни познанства от сбирките по празниците ще Ви помогнат да започнете да се занимавате с нови перспективни проекти.

Козирог

През последния месец от годината недостигът на жизнени сили ще се отрази на Вашата активност и на интрлрктуалния Ви потенциал. Въпреки това през първите му 20 дни ще се радвате на активно общуване и сътрудничество, както и на нови делови връзки. Това ще е изключително важно за Вашето близко бъдеще, защото ще помогне да направите много полезни запознанства. Ще се окаже и че имате примамливи перспективи за следващата година, а това трябва да Ви подсети, че не трябва да се изолирате, а да водите активен начин на живот. Около празниците ще почувствате изблик на енергия, вдъхновение и желание да заявите за себе си. Ще Ви бъде трудно да останете в предишните си „рамки“ и ще се нуждаете по по-мащабни изяви. Уредете нещата си така, че действията Ви в бъдеще да не засягат Вашето честолюбие и да не се налага да бъдете в сянка. Чрез идеи и съответни познанства уредете всичко така, че да можете през следващата година сами да чертаете пътя си, без да сте зависим от своите партньори.

Водолей

Декември за Вас ще е време на активен диалог с партньорите , а също и за сблъсък със съперници и опоненти. В много области това общуване може да се окаже изключително конструктивно. Наистина в началото на месеца може да се наложи да защитавате своята репутация и положение, тъй като действията Ви може да бъдат подложени на критика. След 10 периодът ще бъде творчески и интересен и ще имате срещи, които ще Ви помогнат да откриете нови сфери на дейност и по-грандиозни перспективи за развитие. Всъщност тогава трябва да сте готови за значителни промени в живота си: да промените стила, ритъма и навиците си, а може дори и своето местоживеене. В края на месеца жизнения Ви потенциал ще намалее и са възможни кармични срещи, които могат да Ви донесат големи проблеми.

Риби

Предстои Ви месец за активно сътрудничество,правене на кариера и активизиране на обществени връзки. Интуицията и гъвкавостта в общуването ще помагат да се справите със сложните и конфликтни ситуации в работата и да излезете от проблемите с минимални загуби. Ще имате необходимата подкрепа и ще съумеете да осъществите своите идеи и даже да се радвате на кариерен ръст. През първите петнадесет дни ще сте много активни и натоварени и в много ситуации ще имате чувството, че сте се загубили или сте потънали някъде и сте просто невидими. Непосредствено преди празниците нещата ще се стабилизират и никакви промени наоколо няма да са в състояние да Ви смутят. Очакват Ви пътувания, общуване и неочаквани срещи, които могат да променят навиците и представите за много неща. Ако сте готови да направите големи промени в живота си, ще се наложи бързо да се приспособите към новия начин на живот. Предстоят Ви незабравими празници!

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648