Меган Маркъл, бременността й и как се е чувствала тогава в кралския двор

Любопитно 05.07.2020 17:07 Снимка: ДНЕС+

Меган Маркъл, бременността й и как се е чувствала тогава в кралския двор

Малко след като обявиха, че напускат кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл ни съобщиха и друго свое решение - да съдят таблоидите на Острова, които разпространиха личната кореспонденция на херцогинята с нейния баща.

Делото вече е в ход, а от него разбираме все повече интересни подробности за живота на Меган преди Мегзит. 

Според нови документи, разкрити от съда, Маркъл е станала обект на многобройни лъжливи и вредни статии. Казва се още, че приятелите й никога не са я виждали в подобно състояние и са били притеснени за нея, защото е била не само бременна, но и "незащитена" от кралския двор, както и неспособна сама да се защити.

Става ясно също така, че от двореца Кенсингтън са предупредили всички приятели на Меган да не коментират нищо за нея пред медиите, въпреки сериозната дезинформация, която битува в публичното пространство.

По този начин е дадена свобода на измислените източници на изданията да говорят каквото си искат, а тези, които наистина са били наясно със ситуацията, е трябвало да мълчат. Но някои от най-близките на Меган все пак решиха да говорят, макар и анонимно, подразнени от тази несправедливост, предава Guardian.

Херцогинята на Съсекс и нейните защитници все още не са наясно как писмото й до баща й Томас Маркъл е стигнало до медиите, като основните подозрения са именно върху него. Тя го е обсъдила само с принц Хари, майка си, една своя приятелка и адвокатите си. А доверен неин мениджър го е доставил лично.

 

А фактът, че писмото бе публикувано на части, а не в пълния си вид, също говори за целенасочена пропаганда срещу Меган, част от програма за публикуване на обидни истории за нея./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81028
GBP GBP 1 2.16418
RON RON 10 4.04314
TRY TRY 10 2.30046
USD USD 1 1.6551