Майкъл Дъглас и неудобната ситуация, в която е изпадал актьорът

Любопитно 11.06.2021 10:52 Снимка: ДНЕС+

Майкъл Дъглас и неудобната ситуация, в която е изпадал актьорът

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са съпруг и съпруга от 21 години и очевидно голямата разлика във възрастта не представлява никаква пречка за любовта им.

Актьорът има три деца, най-голямото от които е Камерън, на 42, от предишния му брак с Диандра Лукър. Именно той направи баща си щастлив дядо за втори път преди няколко месеца.

Децата на Дъглас от Катрин Зита-Джоунс Карис и Дилън пък са съответно на 18 и 20 години. И това, че баща им е на 76 години, понякога води до сконфузни ситуации.

Актьорът участва в последното издание на The Kelly Clarkson Show, където призна, че по време за дипломирането на дъщеря му миналия месец са го объркали за... неин дядо.

"Беше прекрасно, толкова съм горд с нея", не крие вълнението си от церемонията Дъглас. Но и не спести този "груб" момент, в който родителите на учениците се събират и някой му казва:"Поздравления, трябва да сте толкова горд с внучка си". И на тези думи просто не е знаел какво да отговори, освен да смъмри една благодарност...

Признанието предизвика смях у водещата Кларксън, но актьорът даде да се разбере, че в онзи момент никак не му е било смешно.

Той поясни, че се е опитал да не приема думите по свой адрес "прекалено лично", защото този, който ги е казал, просто се е опитвал да бъде мил, цитират го от People./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438