Когато Рита Ора не остави много на въображението

Любопитно 01.10.2022 09:36 Снимка: ДНЕС+

Когато Рита Ора не остави много на въображението

Последните новини за Рита Ора се въртяха предимно около най-новото в живота ѝ - че се е омъжила за 46-годишния Тайка Уайтити.

Преди това привличаше вниманието към себе си (не че е спряла да го прави) с провокативните си тоалети. Един от тях беше роклята, с която се появи на Critics Choice Awards 2022 - в бордо и с разрези, под които прозира кожата ѝ.

В един от последните си постове в Instagram 31-годишната изпълнителка публикува серия от снимки, на две от които я виждаме само по... розова вода. Като оставим шегите и закачките на страна, виждаме, че Рита Ора е без никакви дрехи във вана, пълна с вода в розов цвят.

Напълно стратегически прикрива с ръце и крака всичко, което трябва да остане покрито. Не се и изненадваме, че последователите напълниха поста ѝ с хиляди сърчица и коментари.

Скромната церемония, на която Рита Ора и Тайка Уайтити са сключили брак, се e състояла в края на юли в Лондон. "Влюбена съм. Много съм влюбена. Влюбена съм, влюбена съм, амин!", казва развълнувано изпълнителката.

Двойката със сигурност е от тези, които желаят да запазят личния си живот от публичното пространство - нищо че нежната й половина си позволява подобни снимки в социалните мрежи. Освен че не говорят за сватбата си, преди това двамата държаха в тайна годежа си. Като Рита Ора дори не носеше годежен пръстен на обществено място, пише The Sun.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648