Клои Кардашиян най-сетне разкри името на второто си дете

Любопитно 26.05.2023 18:11 Снимка: ДНЕС+

Клои Кардашиян най-сетне разкри името на второто си дете

Преди девет месеца Клои Кардашиян стана майка за втори път. Заедно с бившата си вече половинка Тристан Томпсън тя посрещна своя син, роден чрез сурогатна майка. И макар времето да минаваше, Клои ревниво пазеше детето си от публични изяви и дори не желаеше да разкрие неговото име.

Единственото, което тя сподели наскоро, бе, че името на детето ѝ започва с буквата "т". Това се случи по време на вечерното шоу на Дженифър Хъдсън, в което Кардашиян бе гост.

Когато водещата се поинтересува дали бебето вече има свое име, риалити звездата заявяви след кратко мълчание: "Да, той е кръстен. Но все още не съм обявила това."

"Той беше роден чрез сурогатна майка или щъркел, както обичам да казвам, и в началото изобщо не знаех как да го нарека", обясни Кардашиян. "Исках да се запозная с него, да го усетя и тогава да се спра на най-подходящото име." И все пак отбелязва, че не е планирала името да бъде пазено в тайна толкова дълго време.

Но ето че най-сетне дойде моментът Клои да разкрие тайната. Тя направи това по време на на премиерен епизод на трети сезон на The Kardashians, където на всеослушание съобщи, че името на детето ѝ е Тейтъм. Добавяйки и, че дадеш име на човек е нещо "наистина трудно", пише People.

CHF CHF 1 2.05315
GBP GBP 1 2.28325
RON RON 10 3.92989
TRY TRY 100 5.85885
USD USD 1 1.81062