Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделят

Любопитно 06.08.2022 19:09 Снимка: ДНЕС+

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделят

Дългите разстояния и препълнените им графици са причина за това решение

Риалити звездата Ким Кардашиян и актьорът Пийт Дейвидсън се разделят след девет месеца връзка. Решили са обаче да останат приятели.

Като причина за раздялата се посочват натоварените им графици, които оказват сериозно влияние върху отношенията им, пише DailyMail.

28-годишният Пийт и 41-годишната Ким публично обявиха, че са двойка преди девет месеца, след като тя направи своя дебют като водещ на Saturday Night Live, където той бе член на актьорския състав.

Дейвидсън прекара месеци в снимките на предстоящия си филм “Магьосници”, в Австралия, а Кардашиян прекара няколко дни с него в луксозна еко хижа.

„Те изпитват много любов и уважение един към друг, но дългите разстояния и техните взискателни графици правят наистина трудно поддържането на връзка“, разкрива техен близък.

Раздялата става факт, докато Кардашиян все още е в процес на развод с третия си съпруг Кание Уест, от когото има четири деца.

Пийт и Ким станаха двойка месеци след като тя подаде молба за развод от Кание, който публично я молеше да даде още един шанс на брака им.

След новината за новия приятел на Кардашиян, Уест стартира открита война срещу Дейвидсън в социалните мрежи.

Кание, който беше диагностициран с биполярно разстройство през 2016 г., поддържаше все по-експлозивна вражда с Ким и Пийт през първите месеци на връзката им.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648