Ким иска да поживее без Кание

Любопитно 06.06.2020 12:03 Снимка: БГНЕС

Ким иска да поживее без Кание

Ким Кардашян иска да се премести в друго жилище, за да поживее отделно от Кание Уест. Слуховете, че в отношенията между 39-годишната Ким Кардашян и 42-годишния Кание Уеста не всичко е гладко, се появиха преди няколко седмици. Твърди се, че дойката трудно понася самоизолацията, затова между тях често възникват конфликти.

„Мисля, че те ще прекарат известно време разделени”, казва източник. По думите му обаче не може и дума да става за развод. Последното нещо, което тя иска, е развод, особено заради непоносимата за нея реакция на обществеността след втория й развод, добави той.

Причината за конфликта между съпрузите е карантината, по време на която съпрузите прекарват много време заедно, а това се отразявало зле на Ким, която не е свикнала да си седи в къщи. Заради това двамата с Кание трябвало да живеят в различни части на къщата им.

Между Ким и Кание са възникнали сложни отношения, защото обикновено те не прекарват толкова дълго време заедно. Но Ким смята брака си с Кание за огромен успех. Тя единствена от сестрите си е омъжена и смята, че двамата с Кание са влиятелна двойка, обобщи източникът.

Наскоро те отбелязаха 6-годишнината от сватбата си. Двойката възпитава четири деца – 6-годишната Норт, 4-годишния Сейнт, 2-годишната Чикаго и едногодишния Псалм. /БГНЕС

CHF CHF 1 1.78338
GBP GBP 1 2.27732
RON RON 10 3.97163
TRY TRY 10 1.88419
USD USD 1 1.6386