Катарец стана за смях: Снимали полуголата Ивана на стадиона, само за да я докладват на властите

Любопитно 05.12.2022 11:11 Снимка: ДНЕС+

Катарец стана за смях: Снимали полуголата Ивана на стадиона, само за да я докладват на властите

Известен бизнесмен неуспешно се опита да оправдае нахилените си сънародници

Известният катарски бизнесмен Мохамед Хасан ал Джефайри стана за смях по цял свят, като се опита неуспешно да защити блесналите очи на сънародниците си, докато те снимат полуголата хърватка Ивана Кнол на стадионите на световното.

“Само за ваша информация, те снимат, не защото я харесват, а защото не я харесват как е облечена в разрез с нашата култура. Мога да ви гарантирам, че ако катарец прави снимката, най-вероятно е, за да я докладва на властите”, написа в туитър създателят на роботи в Доха.

Жалкият му опит предизвика куп коментари, включително и доста, които трябва да се цензурират. Общото мнение е, че усмивките и потеклите лиги на катарците говорят за нещо съвсем друго, но не и недоволство.

“Без да ви обиждам, господине, но се съсипах от смях, като прочетох вашето мнение. Техните лица, езикът на тялото и начинът, по който държат телефоните си, показват съвсем други намерения. Трябва да признаете, че и катарските мъже са нормални мъже”, пише един потребител.

“Край, този го хванаха! Сега у дома жените го чакат с тиганите”, пише друг.

“Пълна подкрепа за Хърватия”, е още един коментар.

30-годишната бивша Мис Хърватия взривява местните с формите си от първия ден на първенството.

Ивана е категорична, че до момента не е имала никакъв проблем с властите заради предизвикателното си облекло, а напротив, местните много се кефели, когато я видят. Което е очевидно и от реакциите на тези, които я снимат. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648