Картичката, която Ана де Армас е оставила на гроба на Мерилин Монро

Любопитно 22.09.2022 10:04 Снимка: ДНЕС+

Картичката, която Ана де Армас е оставила на гроба на Мерилин Монро

До пускането на Blonde в Netflix остава около седмица и очакванията към филма за Мерилин Монро са огромни.

Няма как и да е другояче при положение, че на кинофестивала във Венеция Blonde получи овации в продължението на цели 14 минути. Тези очаквания се подсилват и от факта, че Ана де Армас е положила големи усилия, за да влезе в образа на Монро.

В ново интервю за списание AnOther кубинската актриса споделя, че всеки един член на снимачния екип е написал посланието си към Мерилин Монро, включително и тя, в една огромна картичка. След това са занесли картичката на гроба ѝ.

Според Де Армас така те по някакъв начин са поискали позволение от Монро да създадат филма за нея. "Всички чувстваха голяма отговорност и бяха наясно със историята, която ще разкажем - историята на на Норма Джийн, човекът зад персонажа Мерилин Монро. Коя всъщност е била тя?"

Актрисата допълва, че не е била в образа през цялото време, а само, когато камерите са работели. Но въпреки това е усещала психическото натоварване от историята, която разказват. "Нямаше как да се изключа, защото, когато се прибера вкъщи, уча за следващия ден, а и с Андрю говорихме по телефона до полунощ."

Ана де Армас казва, че е сънувала как разговаря с Мерилин Монро, а пред репортери във Венеция дори загатна, че духът ѝ е посещавал снимачната площадка и всички са го усещали, пише Entertainment Weekly./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648