Какво става с делото за попечителство на децата на Анджелина и Брат Пит

Любопитно 29.10.2021 15:20 Снимка: ДНЕС+

Какво става с делото за попечителство на децата на Анджелина и Брат Пит

Вече започваме да си мислим, че докато Анджелина Джоли и Брад Пит се разберат за попечителството на петте им непълнолетни деца, те може и да навършат пълнолетие.

Бившите съпрузи, които бързо уредиха финансовите въпроси помежду си, не могат да стигнат до споразумение за децата.

Анджелина Джоли промени мнението си относно първоначалното им решение за споделено попечителство, одобрено от съда, и заяви, че иска да бъде единствен законен настойник на децата. И така започнаха драмите.

Тя се ядоса на съдията по делото Джон Удъркърк, защото не пожела да изслуша децата, готови да свидетелстват срещу баща им, и поиска той да бъде отзован. Съдът реши, че Удъркърк се е възползвал финансово от отделна дейност с адвокатите на Брад Пит без да разкрива този факт и го отстрани. Брад Пит обжалва това решение.

Но с последното си решение Върховният съд на щата Калифорния отхвърли жалбата на Брад Пит. Решението на Върховния съд на щата е окончателно.

А това означава, че съдебният спор за попечителство върху петте непълнолетни деца на двойката, който наближаваше края си, тепърва ще започне отново, пише The Hollywood Reporter./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448