Какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Любопитно 20.07.2021 16:33 Снимка: ДНЕС+

Какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Преди доста време разбрахме, че се подготвя сериал от света на Джон Уик, който трябва да бъде нещо като предистория на познатите ни от филмите събития.

Не е случаен и фактът, че се работното му заглавие е The Continental, защото ще се фокусира именно върху хотел Континентал и по-точно върху Уинстън (Иън Макшейн).

Новата информация, с която разполагаме, е, че действието ще се развива 40 години преди това във филмите за Джон Уик и в основата му ще бъде младият Уинстън - наемен убиец и хотелиер.

Ще разберем как точно хотелът е бил създаден и се е превърнал в безопасно място с много правила за наемните убийци. Но сериалът ще бъде с малко по-различна структура.

Според The Hollywood Reporter, Албърт Хюс ("Книгата на Илай") ще режисира два от трите епизода. Точно така, The Continental ще бъде съставен от само три епизода. И няма много да прилича на сериал, а по-скоро на три филма.

Защото всеки епизод ще е с продължителност от около 90 минути и ще има бюджет от около 20 милиона долара. Хюс ще режисира първия и третия епизод, като за момента не се знае кой ще се нагърби с втория./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448