Какво събра заедно Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Любопитно 22.09.2022 10:28 Снимка: ДНЕС+

Какво събра заедно Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Празниците винаги са били повод близки и приятели да прекарат известно време заедно - колкото и далече да живеят едни от други. Дали за сватба, рожден ден или годишнина от паметно събитие - важното е семейството да бъде заедно.

В този конкретен случай поводът е 29-ия рожден ден на Патрик Шварценегер.

"Благодаря за пожеланията за рождения ми ден! 29! Това е лудост! Времето лети", написа той към поредицата от снимки, които сподели в Instagram в понеделник, 19 септември.

А може би най-големият му подарък е събирането на родителите му Арнолд Шварценегер и бившата му съпруга Мария Шрайвър. И не, не казваме, че Арнолд и Мария отново са заедно, а че присъстват на празника на сина си.

Виждаме ги тримата заедно - майка, баща и син, още на първата снимка от поредицата, която Патрик публикува.

На втората Патрик е с приятелка си Аби Чемпиън, с която са заедно от 2016 г., пише Fox News.

Мария Шрайвър също се похвали с празника, като сподели сантиментален видеомонтаж с техни общи снимки през годините. Към публикацията си тя написа и дълъг текст, част от който гласи: "Честит, честит рожден ден, любими мой @patrickschwarzenegger! Ти си невероятен син и аз те обичам толкова много. Ти си умен, мил, любящ, грижовен, забавен... Правиш света по-добър и осветяваш моя свят всеки ден."

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър са женени в продължение на 25 години и имат четири деца - Патрик, Кристофър, Кристина и Катрин. Журналистката подаде молба за развод през 2011 г., позовавайки се на "непреодолими различия".

Шварценегер има и пето дете от бившата си икономка Милдред Патриша Баена, на име Джоузеф.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648