Как се сприятеляват Салма Хайек и Анджелина Джоли

Любопитно 27.10.2021 13:15 Снимка: ДНЕС+

Как се сприятеляват Салма Хайек и Анджелина Джоли

Неотдавна Салма Хайек сподзели, че е била на косъм от решението си да откаже участие във "Вечните" на Marvel. Но със сигурност има поне една смислена причина да не съжалява, че в крайна сметка приема дебютната си роля на супергерой.

В блокбастъра и двете актриси - Салма Хайек и Анджелина Джоли, пресъздават образите на безсмъртните Аяк и Тена. Още не сме видели крайния резултат от работата им на снимачната площадка, но по време на снимките двете успяват да завържат едно смислено приятелство, както Салма го определя.

Едно от основните причини двете да започнат с времето да се разбират е фактът, че са заети работещи майки. Но се оказва, че имат общ поглед върху живота.

Салма разказва колко е важна взиманата подкрепа от човек, който е родител като самата нея. Затова и днес твърди, че е било истинско удоволствие да работи с Анджелина Джоли, особено след като разбира, че двете имат и сходни интереси.

Впоследствие научава още, че с Джоли искат едни и същи неща в момента. "Значимост, в смисъла на връзки, и приятелства, които са смислени... и радост. Искаме само радост", уточнява още Хайек.

Анджелина, от своя страна, не крие, че е труден характер и рядко общува на снимачната площадка. Но не могла да устои на "топлотата", която излъчва колежката й Хайек.

"Салма в този филм е лидер, лечителка и майка...", казва тя пред Entertainment Tonight. И разказва, че където и да се появи Хайек, тя изпълва пространството със своята топлота. И е готова да помогне на всеки. "Това е тя", цитират Джоли от FOX28./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448