Как ролята на наемен убиец изкарва наяве най-лошото у Джерард Бътлър

Любопитно 14.09.2021 15:42 Снимка: ДНЕС+

Как ролята на наемен убиец изкарва наяве най-лошото у Джерард Бътлър

Преди дни по кината в Щатите излезе филмът Copshop с Джерард Бътлър. Още когато разбрахме за него, останахме леко изненадани от факта, че ще видим актьора в ролята на лошия, а не на добрия, както сме свикнали.

И въпреки че не сме гледали филма, можем да се обзаложим, че Джерард се е справил блестящо с необичайното си амплоа. И май ще се окажем прави, защото се оказва, че в продукцията той няма да покаже само безспорния си актьорски талант, а и още нещо, за което самият той наскоро си призна.

В Copshop Бътлър играе професионален убиец и пред HeyUGuys.com казва, че е припознал себе си в злодея Боб Видик, който пресъздава.

Споделя, че и той, подобно на героя си Видик, има своите светли и тъмни страни. И за да влече в образа му, Джерард се докосва до онази луда част у себе си, "онази част, която може да убие някого или може да бъде отприщена", както обяснява самият той.

51-годишният актьор добавя също, че гледа да се забавлява, дори и когато му се налага да влезе под кожата на злодеи.

И по-този повод се шегува, че би могъл да се справи по-добре и от Мерил Стрийп в Mamma Mia. Притеснява го само фактът, че не знае дали все още може да пее. И вероятно би му се наложило да поработи отново върху гласа си. Сигурни сме, че и с това би се справил./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448