Имат ли проблеми в леглото Джейда Пинкет Смит и Уил Смит?

Любопитно 28.10.2021 13:38 Снимка: ДНЕС+

Имат ли проблеми в леглото Джейда Пинкет Смит и Уил Смит?

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит винаги са били много открити за взаимоотношенията си, като през последните години, благодарение на Red Table Talk, дори повече. Предаването на Джейда за Facebook Watch е доста популярно именно заради склонността както на водещите, така и на гостите да говорят напълно открито и без задръжки за всякакви теми.

В последния епизод на Red Table Talk гост беше Гуинет Полтроу, а поводът - пускането на филма Sex, Love & goop в Netflix. Джейда, майка ѝ и Гуинет се разходиха на дълго и на широко по темата за секса и брака.

Така дойде и признанието на съпругата на Уил Смит, че в началото на брака им са си мислели, че другият трябва да знае какво обича в леглото. Джейда казва, че тогава са разсъждавали, че ако обичаш човека, то трябва да знаеш какво мисли.

Тези ѝ откровения, разбира се, предизвикаха най-различни коментари в социалните мрежи, което наложи изясняването на някои неща. В профила си в Twitter Джейда Пинкет Смит написа, че отговаря единствено защото има време.

Тя съветва хората да гледат епизода с Гуинет Полтроу, за да помогнат сами на себе си. Като пояснява, че с Уил никога не са имали проблеми в леглото./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448