Гуинет Полтроу с пиърсинг традиция

Любопитно 09.06.2021 18:43 Снимка: ДНЕС+

Гуинет Полтроу с пиърсинг традиция

На 14 май Епъл Мартин - дъщерята на Гуинет Полтроу, навърши 17 години и прочутата й майка не пропусна да сподели новината в социалните мрежи.

Наскоро разбрахме и още нещо - двете имат "малка традиция", която стриктно спазват от години, и тя отново е свързана с рождения ден на Епъл.

Прочутата актриса и собственичка на компанията за здравословен начин на живот Goop току-що сподели в своя Instagram, че стартира новата си линия за бижута G. Label Jewelry Collection. Именно покрай тази новина, тя разкри в какво точно се състои въпросната традиция. Всяка година на рождения ден на Епъл двете си правят... пиърсинг.

Именно дългогодишният им обичай вдъхновява Гуинет да създаде новата си колекция за бижута и да се "усъвършенства", както самата тя се изразява.

Въпросът е дали децата на Гуинет ще оценят бижутата й. Освен Епъл, актрисата има и син - Мозес, на 15 години, който също е от бившия й съпруг Крис Мартин, фронтмена на Coldplay.

Актрисата споделя, че Епъл одобрява стила й, а брат й никога не е харесвал прозрачните, твърде къси или твърде дълги тоалети. "Иска да се обличам много консервативно, когато излизам от дома ни", цитират Гуинет от Female First.

Самата Полтроу пък следва вкуса и модните съвети на баща си. "Той винаги е казвал да купувам неща с високо качество. Държеше обувките и хубавите си предмети в плик", разказва още звездата./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.78729
GBP GBP 1 2.28592
RON RON 10 3.97083
TRY TRY 10 1.89161
USD USD 1 1.64438