Godzilla vs. Kong, Warner Bros., HBO Max и преместването на премиерната дата на филма

Любопитно 19.01.2021 14:15 Снимка: ДНЕС+

Godzilla vs. Kong, Warner Bros., HBO Max и преместването на премиерната дата на филма

Заради всички отлагания на филми 2021 г. се очертава като страхотна в кино аспект. Ако всичко е наред, трябва да видим един куп филми, които чакаме от доста време.

Godzilla vs. Kong е не само един от тях, но и един от най-високобюджетните, които се очаква да тръгнат по кината тази година. Когато Warner Bros. обявиха плановете си да пуснат всички си филми паралелно в HBO Max, възникна леко напрежение.

Причината е, че студиото не беше съгласувало плановете си с Legendary, които са продуценти именно на Godzilla vs. Kong. Явно, до споразумение се е стигнало, защото филмът ще тръгне и по кината, и в стрийминг платформата.

И то цели два месеца по-рано от очакваното. Голямото млатене между Годзила и Конг трябваше да настъпи през месец май, но според новите планове това ще се случи още през март.

На 26 март, ако трябва да бъдем точни. Според Variety, не е ясно дали похарчените над 160 милиона долара за създаването на филма ще успеят да се върнат, защото положението с кината към момента все още не е розово.
HBO Max към момента пък е налична само в САЩ, така че за останалата част от света не съществува дилемата кино или стрийминг. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.76583
GBP GBP 1 2.26348
RON RON 10 4.01212
TRY TRY 10 2.21388
USD USD 1 1.59986