Глория стана баба. Дъщеря ѝ Симона я дари с внучка

Любопитно 26.02.2021 14:56 Снимка: ДНЕС+

Глория стана баба. Дъщеря ѝ Симона я дари с внучка

Бебето е кръстено на фолкпримата - Галина, както е истинското име на Глория

Глория стана баба. Дъщеря ѝ Симона я дари с внучка. Момиченцето се е появило на бял свят в четвъртък вечер. Щастливата новина съобщи във Фейсбук самата Симона Загорова. Бебето е кръстено на фолкпримата - Галина, както е истинското име на Глория. Тя е с перфекни мерки – тежи 3,100 кг и е дълга 50 см.

„Боже, благодаря за този дар. Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100 кг, големината и е 50 см и се казва Галина! Добре дошла, съкровище! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението!“ , написа младата майка в своя профил във Фейсбук и дори показа снимки на своята новородена дъщеря.

„Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти Боже за този дар!“, написа от своя страна Глория в своя профил в Инстаграм.

Много бързо публикацията ѝ събра около 12 000 харесвания, редица приятели и почитатели я поздравиха. Сред тях беше и колегата ѝ Азис, който написа „Ех, каква хубава новина! Помня Симона почти бебе. Вече е майка... Голямо щастие на всички желая!“.

Симона е единствено дете на Глория. Тя е плод на любовта на певицата с бившия ѝ съпруг Илия Загоров и също като майка си се занимава с музика. Момичето участва в „Гласът на България“ през 2017-а година.

Тя обяви публично, че ще става майка навръх Рождество Христово.

Тогава Глория сподели снимката с бременната си дъщеря и написа „Най-хубавото, което се случи тази година! Бъди благословена, мила моя Мони! Обичаме те!“.

През септември Симона навърши 24 години и официално представи бащата на детето ѝ на своя баща. Той се казва Даниел Милушев и е полицай./tribune.bg

CHF CHF 1 2.05143
GBP GBP 1 2.3227
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.60689
USD USD 1 1.83027

Водещите новини