Джордж Клуни тормози съседите си с нескончаеми ремонти

Любопитно 04.09.2020 10:16 Снимка: ДНЕС+

Джордж Клуни тормози съседите си с нескончаеми ремонти

Известният холивудски актьор и двукратен носител на Оскар“ Джордж Клуни и съпругата му Амал решиха да направят ремонт и тероризират съседите си. Двойката иска да направи мащабен ремонт на своя парцел в „Студио Сити“ в Лос Анджелис, съобщава в. „Сън“.

Ремонтът продължава повече от година и, както казват строителите, няма да бъде завършен през следващите шест месеца. Съседите на актьора се оплакват от постоянен шум и голям брой камиони, които започват да работят рано сутринта. Местните жители отбелязват, че в началото на строителството ситуацията е била много по-страшна. Тогава бетонобъркачки пристигали на територията на бъдещата къща и ги побърквали с шума си. Техниката заема почти цялата улица и не оставя свободни места за паркиране дори в близост до съседни къщи.

Ремонтът се извършва до имението, където актьорът живее със съпругата си и децата им. В резултат на това в имота ще се появи втора вила, комплекс за игри, плувен басейн и частен фуникульор. Клуни вече е подал документи за одобрение и регистрация на строежа. Общо строителството ще струва над един милион долара.

През април 2020 г. Джордж Клуни започна ремонт на имението си във Великобритания. Тогава той се бори за правото да построи тоалетна в градината си. Не му е било позволено да направи това, тъй като сградата може да повреди корените на дърветата, защитени от закона. Конфликтът обаче беше разрешен, когато актьорът се съгласи да построи тоалетна другаде./БГНЕС

CHF CHF 1 1.80878
GBP GBP 1 2.19438
RON RON 10 4.01254
TRY TRY 10 2.08337
USD USD 1 1.64355