Джордж Клуни, Амал Клуни и признанията на актьора за съпругата му

Любопитно 22.11.2020 09:21 Снимка: ДНЕС+

Джордж Клуни, Амал Клуни и признанията на актьора за съпругата му

В последните месеци не чуваме нищо за една от любимите ни светски двойки - тази на Джордж и Амал Клуни. Преди няколко месеца в медийното пространство за пореден път плъзнаха слухове, че двамата са пред развод, на които обаче почти никой не повярва.

А сега, в последното си интервю за GQ, Джордж Клуни отново изпада в откровения за любовта и за личния си живот. А от думите му разбираме най-вече едно - че животът му може условно да се раздели на периода преди и периода след Амал.

Преди защитничката на човешките права да се появи в живота на разведения от 1993 г. актьор, той е бил на мнение, че никога няма да се ожени отново и никога няма да има деца. Работата е била центърът на всичко.

"Ще работя, има страхотни приятели, животът ми е пълен, справям се добре", повтарял си е многократно Клуни. Но когато е срещнал Амал е осъзнал какво всъщност му е липсвало толкова много и каква голяма празнота е имало в живота му. И тогава той се е променил завинаги.

Бракът го трансформира по най-простия начин - защото никога преди това нечии чужд живот не му е бил по-важен и ценен от самия негов. А след това, когато са се появили и близнаците, тази промяна е била още по-осезателна.

"В продължение на 36 години бях онзи, който просто не знаеше какво да направи, когато някое дете се появи и започне да плаче. А сега съм онзи с двете деца" - така типично в свой стил актьорът определя голямата разлика в живота си преди и след Амал./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.80577
GBP GBP 1 2.16453
RON RON 10 4.01361
TRY TRY 10 2.05831
USD USD 1 1.6096