Джиджи Хадид, Бела Хадид и общата снимка на сестрите

Любопитно 16.09.2020 13:11 Снимка: ДНЕС+

Джиджи Хадид, Бела Хадид и общата снимка на сестрите

С нетърпение очакваме новината за раждането на наследника на Джиджи Хадид и Зейк Малик. Моделът е в последните седмици на бременността си, но нямаме по-голяма яснота кога точно се очаква щастливото събитие.

А междувременно сестрата на бъдещата майка Бела Хадид сподели в профила си в Instagram една доста интересна снимка на двете.

На нея виждаме двете красавици, които с ръце акцентират върху коремчетата си. Докато това на Джиджи е очевидно изпъкнало и е като за пети-шести месец от бременността, това на Бела е по-скоро... подуто.

Уточнението е, че кадърът е от 11 юни. А по-малката сестра Хадид написа под него: "Две хлебчета във фурната, като моето е от бургер, а това на Джиджи - от Зейн. Обичам ви и двамата толкова много. Не мога да спра да плача".

Бъдещата леля очевидно е доста емоционална за предстоящото раждане на новия член на семейството. А малката шегичка, от която някои на пръв поглед са си помислили, че и тя е бременна, всъщност е единствената снимка на Джиджи от последните месеци, на която ясно се вижда коремчето й, като изключим тези от фотосесията, които сподели наскоро./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286