Джеймс Франко, Сет Роугън, Шарлийн И и обвиненията в сексуално насилие срещу него

Любопитно 09.04.2021 17:33 Снимка: ДНЕС+

Джеймс Франко, Сет Роугън, Шарлийн И и обвиненията в сексуално насилие срещу него

Преди две години няколко студентки от актьорското училище на Джеймс Франко го обвиниха в сексуален тормоз, експлоатация и непристойно поведение. Скоро обаче случаят заглъхна с помощта на адвокатите на актьора. Днес обаче срещу него са отправени нови обвинения.

Те идват от страна на Чарлин И - актриса, с която Франко работи в The Disaster Artist заедно със Сет Роугън. Тя не е пряко засегната, но твърди, че 42-годишният актьор и продуцент има "дълга история на злоупотреби с деца", а Роугън се е правил, че не забелязва това.

35-годишната И за първи работи с Роугън през 2007 г. в "Позаберменяла", а през 2017 г. се опитва да се оттегли от The Disaster Artist заради нещата, на които е била свидетел. "Когато се опитах да разваля договора си, защото Франко е сексуален хищник, те (Франко и Роугън - б. а.) се опитаха да ме изнудват, като ми предложат по-голяма роля."

И, която освен актриса е и художник, разказва, че когато го е обвинила директно в сексуален тормоз, Франко е отрекъл и казал, че това е "стара информация". "А аз го наблюдавах как злоупотребява с нови момичета същата седмица."

През октомври 2019 г. Джеймс Франко и администрацията на актьорската му школа, която вече не съществува, са обвинени от две студентки в неприемливо поведение спрямо учениците си и в това, че ги е принуждавал да участват в "мастърклас за секс сцени", снимал ги е и е задържал пълните права върху записите. Адвокатите му успяват да постигнат споразумение с обвинителките и дело така и не се състои./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448