Джесика Алба, Онор и откровенията на 13-годишната й дъщеря по време на общата им терапия

Любопитно 27.07.2021 19:46 Снимка: ДНЕС+

Джесика Алба, Онор и откровенията на 13-годишната й дъщеря по време на общата им терапия

Джесика Алба отдавна скъса с киното по здравословни причини. Но изглажда грам не съжалява за решението си, защото уелнес компанията й The Honest Co. се радва на успех, а и разполага с повече време за децата си.

Миналата седмица 40-годишната Алба участва в поредицата на Катрин Шварценегер в Instagram - Before, During & After Baby. По време на задушевния разговор между двете жени, тя споделя интересни моменти от възпитанието на 13-годишната си дъщеря Онор.

Оказва се, че от близо две години двете ходят заедно на терапия. А причината за общите ми срещи с психолог е, че родителите на самата Алба не са знаели как да общуват с нея. А актрисата не желае този "срив" да се повтори и с нея, след като вече е майка на още две деца - Хейвън (10 г.) и Хейз (4 г.).

Пред водещата Джесика споделя, че Онор се чувства "овластена" от възможността да чуе как със собствения си глас изразява мнение. Тези срещи определено са й помогнали да се стане по-уверена и открито да казва какво й харесва и какво не.

"Когато трябва да ме поучавате, когато сгафя или каквото и да е било, ето как искам да ме наказвате. На това трябва да реагираш така, а на това не бива да реагираш по този начин", цитират 13-годишната Онор от ЕТ./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448