Дженифър Лопес, JLoBeauty и критиките към звездата, че ползва ботокс

Любопитно 18.01.2021 13:50 Снимка: ДНЕС+

Дженифър Лопес, JLoBeauty и критиките към звездата, че ползва ботокс

Дженифър Лопес от няколко десетилетия е пример за независима жена, която търси щастието си, преследва професионалните си цели и изглежда все по-добре с всеки изминал ден. Не всички обаче са готови да се радват на това.

51-годишната певица и актриса получи доста неприятен коментар под видеото, с което промотираше маска от собствената си козметична линия JLoBeauty.

"Не мога да не забележа, че челото и веждите ви не помръдват, когато говорите или жестикулирате. Определено е слаган ботокс. Тонове ботокс. Не че е лошо, само казвам", гласеше коментарът.

Лопес побърза да отговори и явно е била доста афектирана, защото отговорът изобилстваше с препинателни знаци и интервали. "Това е просто лицето ми!!! Казвам го за милионен път. Никога не съм си слагала ботокс, не съм инжектирала нищо, нито съм си правила пластични операции."

Ние лично и вярваме. Много неща могат да влияят на начина, по който изглежда кожата на която и да е възраст. На първо място е генът, а Дженифър се гордее с благосклонния си латино ген. Освен това вече има достатъчно иновативни и здравословни начини да се подхранва и поддържа кожата млада за по-дълго време.

Коментарът на звездата завършва със съвет към критиците й да пробват JloBeauty и да се убедят сами в ефекта от продуктите. "Използвайте времето да бъдете по-позитивни, мили и поощряващи към хората около вас - така също ще останете млади и красиви", допълва Лопес. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.77577
GBP GBP 1 2.25956
RON RON 10 4.01204
TRY TRY 10 2.24357
USD USD 1 1.62269