Дженифър Лопес, Бен Афлек и как отбелязаха рождения ден на актьора

Любопитно 16.08.2021 16:52 Снимка: ДНЕС+

Дженифър Лопес, Бен Афлек и как отбелязаха рождения ден на актьора

В края на миналия месец Дженифър Лопес стана на 52 и реши, че това е идеалният момент да направи връзката си с Бен Афлек официална.

Не че и преди това не знаехме, че бившите гаджета са отново заедно, но тогава тя за пръв път качи тяхна снимка в профила си в Instagram, а празникът й ще запомним и с десетки папарашки кадри, на които двамата демонстрират любовта си.

Вчера пък, 15 август, Афлек навърши 49 години. Актьорът избра да отбележи личния си празник по малко по-различен начин, а настоящата му половинка прояви разбиране към желанието му.

Той бе забелязан в компанията на трите си деца от Дженифър Гарнър в Лос Анджелис. Те се отдадоха на цял ден забавления само четиримата. Лопес не бе с тях, а според TMZ, тя и Афлек са имали планирано романтично празненство за вечерта. Освен това, може да си спретнат поредното кратко, но наситено с емоции пътуване из страната.

Очевидно начинът, по който Афлек отбеляза рождения си ден, е доста по-различен от този, по който Джей Ло го направи. Тогава актьорът се постара да я накара да се чувства като истинска принцеса, а в замяна поиска от нея само да уважи желанието му да бъде с децата си. Ето на това му казваме хармонична връзка между зрели хора./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448