Дуейн Джонсън и участието му в новия сингъл "Face Off"

Любопитно 11.10.2021 17:16 Снимка: ДНЕС+

Дуейн Джонсън и участието му в новия сингъл "Face Off"

Сингълът "Face Off" на рапъра Tech N9ne излезе съвсем скоро и към днешна дата видеото е било гледано в YouTube от повече от два милиона души. Само по себе си, това въобще не е лошо, но подозираме, че и участниците в него са дали своя немалък принос, за да набере по-бързо популярност.

И имаме предвид Дуейн Джонсън, който освен да прави високобюджетни филми, може и да пее. Демонстрира ни го в "Моана", където изпя песента "You're Welcome". Сега разбираме, че не само може да пее, но и да рапира.

Двамата с Tech N9ne се запознават на снимачната площадка на сериала "Играчи" и оттогава до днес редица прочути музиканти, приятели на Скалата, са му предлагали да изпее нещо с тях. Но звездата от "Круиз в джунглата" винаги е отказвал.

Дуейн се е съгласил да участва във "Face Off", защото за първи път е усетил, че трябва да приеме. В парчето участие взимат и Joey Cool и King Iso, а ние сме сигурни, че скоро няма да слушаме друго във фитнеса.

Рапърът също има обяснение защо точно на Скалата предлага да се включи в новия му сингъл. Казва, че това е енергична песен, която ще ни накара да вдигаме повече тежести, ще ни надъха за битки. "И кой би бил по-добър за това? Не и Конър Макгрегър. Не го познавам. Познавам Скалата", цитират музиканта от FOX28./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448