Бил Мъри с два часовника на червения килим

Любопитно 22.07.2021 13:54 Снимка: ДНЕС+

Бил Мъри с два часовника на червения килим

След всяко светско и важно събитие, като кинофестивала в Кан, следват коментари относно наградените и тоалетите на прочутите гости.

Ексцентричният Бил Мъри също бе във френския град, за да представи последния филм на режисьора Уес Андерсън. Актьорът отново успя да привлече вниманието, този път с аксесоарите си. Той се появи на бляскавата церемония не с един, а с два различни часовника - по един на всяка ръка.

Звездата от The French Dispatch позира на червения килим, облечен като турист, заснет по време на тропическа ваканция. А мнозина решиха, че шарената му риза с къс ръкав е с етикета на William Murray Golf, компанията за облекло за голф, която Бил Мъри държи с братята си.

Но да се върнем на елементите от небрежния му ансамбъл, които направиха най-силно впечатление.

От Robb Report уточняват, че единият часовник е достъпен модел на американската марка Timex - точен и надежден Easy Reader, който струва 50 щатски долара.

Елегантният правоъгълен модел на другата ръка обаче е аксесоарът, който всеки би очаквал от актьор от ранга на Бил Мъри. Става въпрос за стилния Tank Solo на Cartier с изкусен циферблат, украсен с римски цифри. Цената на този красавец варира в зависимост от материала на корпуса и механизма, но вероятно би излязъл към 4000 долара./lifestyle.bg

CHF CHF 1 1.81062
GBP GBP 1 2.29841
RON RON 10 3.97421
TRY TRY 10 1.93698
USD USD 1 1.6565