9 притеснителни неща за мъжете, които ги тревожат, докато получават орални ласки

Любопитно 09.04.2021 09:59 Снимка: ДНЕС+

9 притеснителни неща за мъжете, които ги тревожат, докато получават орални ласки

Има ли някой, който не е наясно, че повечето мъже благоговеят пред възможността да получават орални ласки? Не малка част дори изцяло ги предпочитат като форма на сексуален акт.

С хубавото и наслажденията обаче, върви и „багаж“ от конфузни моменти, притеснителни размисли и някои ненужни тревоги. Тези неща следва да бъдат споделяни, да се знае за тях, за да не се стига до ситуации, в които има недоволни или по-зле – сърдити.

Какви са мъжките притеснения по време на орална любов, които терзаят мачовците?

  1. Да избърза с предупреждението, че наближава края

За жените е конфузна ситуацията, когато той каже, че вече е на ръба, тя се впусне да работи „за медал“, а нищо не се случва – фалшива тревога, един вид. Това притеснява и мъжете, защото се чувстват като маратонец, който е започнал да размахва победоносно ръце, а всъщност не е пробягал още и 10 км.

  1. Да предупреди твърде късно

Неприятно е, когато половин час по-рано започне да предупреждава, че е към края. Обаче още по-лошо е, когато не успее да забележи настъпването на собствения си оргазъм и да „изложи тезата си“, когато нещата вече са приключили и са ясни и без приказки. След подобни случки на някои мъже им се налага половин година и дума да не обелват за желанието да получат орални ласки…

  1. Навреме да спомене, че предстои да приключи и да усети, че жената рязко спира да прави каквото и да е

Още една конфузна ситуация, която кара много мъже да се молят на жената точно в такива моменти да не спират, дори и ако за нея е неприятна самата „процедура“ с еякулацията. Към всичките им притеснения се добавят и тези, да не изплескат любимата (ако тя не си пада привърженик на такива откровения), спалното бельо или стената; не са приятни такива неща, нали?

  1. Неудобство, заради хигиената

Понякога в главите ни се прокрадват всевъзможни странни и неочаквани мисли. Например, мъжът, докато получава орални ласки, може да се размисли по темата, дали интимните му части не са с някаква неприятна миризма, за която жената се притеснява да сподели. Ясно е, че подобни мисли могат да развалят всичко.

  1. Усещането, че нещата се проточват

Само трябва да му щукне такава мисъл и нещата наистина се проточват. Ситуацията започва да напомня на парен котел, който топли водата, вдига парата, но тя така и не стига до свирката.

  1. Че са свършили преди жената

Мъжете се притесняват, че са получили толкова огромно наслаждение и буквално не са в състояние бързо „да се отблагодарят“ подобаващо. Мнозина сериозно „се напрягат“ от такива ситуации.

  1. Драматизират по това, какво ли очаква в замяна жената

Вярвате или не, но много мъже мислят, че любимите им жени ги даряват с ласки с устни, защото очакват след това да им бъде „върната услугата“. Жените, обаче, държат в ръка (буквално) много силен коз, с който да опровергаят мъжките „драматични“ размисли кой на кого какво дължи.

  1. Опитите да бъдат наставлявани, когато вече са на ръба на свършването

Да се приказва на мъж в миговете преди оргазма е същото, като да се опитвате да се прозявате, без да присвивате очи. Не само е невъзможно, но е и донякъде опасно. (Престанете да опитвате да се прозявате, за да разберете, дали може да не си затворите очите в същия момент).

  1. Зъбите!

Не малко мъже изпитват почти панически страх, заради очакването да усетят допира на зъби до… „скъпоценното“ или заради фактическото усещане за допир на зъбите. Усещането е реално болезнено. Дори може да се приеме за преднамерено издевателство от страна на жената, която позволи зъбите ѝ да се докоснат до каквото и да е в интимната област на мъжа. Представете си, че хапвате нещо и изведнъж някой ви срита в стомаха… Всичко се стяга, нали? За такова усещане си говорим.

CHF CHF 1 1.78452
GBP GBP 1 2.27256
RON RON 10 3.96937
TRY TRY 10 1.90528
USD USD 1 1.61893