7 места (освен леглото), подходящи за по-различно "мачкане на чаршафите"

Любопитно 24.10.2021 12:07 Снимка: ДНЕС+

7 места (освен леглото), подходящи за по-различно "мачкане на чаршафите"

... макар на тези места да не се намират "чаршафи за мачкане"

Най-удобното място за секс е… собственото легло. Дългата връзка или семейният живот неминуемо ни карат да влизаме в рутина и дори сексът в леглото започва да ни се струва скучен. Няма нищо по-добро от това, ако от време на време разнообразяваме забавленията и вместо между чаршафите, потърсим други възможни места за палуване, които изобщо не включват спално бельо и... бельо изобщо.

В един апартамент те са толкова много, че поне 7 от тях са достъпни за всички.

  1. Банята, пред мивката

След леглото, вероятно най-любимото или поне най-горещото място, където да се развихрим, е банята. Обаче, под душа често може да ни е трудно и дори рисковано, да се впуснем в подобни занимания. Мивката ни осигурява стабилна опора, която да ползваме. Опитайте.

  1. В дневната, на стол

Диванът в дневната почти винаги е второто най-често използвано място за секс. Но в стаята има и други мебели. Може и да са обикновени столове, но те също предлагат добра възможност за нежен, удобен и релаксиращ секс.

  1. На пода, върху килима

Меките килими са удобни не само за да топлят на краката ни. Пространството е достатъчно, мекотата на постелката ви дава нужното удобство… Почти като леглото, но не съвсем.

  1. Пред огледало

Едно забавно място, където да правим секс, е пред огледалото. Действа възбуждащо и на двамата, когато едновременно се наблюдават „отстрани“ и усещат случващото се реално. Ако имате голямо огледало в апартамента, струва си да го ползвате и за забавления.

  1. Подпрени до входната врата

У всеки от нас се крие един авантюрист, който понякога има нужда да се развилнее. Ако настроението ви е такова и дори ви се рискува с нещо като „публичен секс“, входната врата е добро място. Е, нека случващото се да е все пак вътре в апартамента, но това не изключва вероятността съседите да ви чуят какви ги вършите.

  1. На стълбите

Малко по-авантюристично настроените може да опитат и това. Всички сме били млади и сме минали през това: страсти, които искат да бъдат уталожени, но няма място, където да се уединим. Кой не се е целувал до забрава в „усамотението“ на стълбите на някой вход? Спомнете си и това, когато ви е нужно разнообразие и повечко адреналин. Седнете на стълбите и… нека е купон!

  1. На бар плота

Мнозина са организирали така домашния си интериор, че разполагат с бар плот. Ще бъде много странно, ако не си организирате една гореща сесия край и върху него, стига да разполагате с такова местенце в дома. Направо си плаче за ролева игра: все едно сега се запознавате в бар. Разполагате с всички екстри на обстановката, наподобяваща заведение: малко алкохол, малко музика, много секси бельо, високи токчета и… безогледно впускане в секс, и не се притеснявате от неудобството, че първо трябва да се приберете у дома.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448