3-те зодии, които не могат само с един партньор

Любопитно 21.10.2021 10:33 Снимка: ДНЕС+

3-те зодии, които не могат само с един партньор

За едни сексът е любов, за други – просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек.

Ето кои са те:

Телец

Те са ненаситни в леглото. През живота си сменят много партньори и ако сексът не върви си заминават. Верни са, само когато човекът до тях е звяр в леглото и успява да удовлетвори всичките им нужди в сексуален аспект. В противен случай Телците няма как да бъдат само с един човек. Не се нуждаят от дълъг брак, в които скуката завладява живота им, за да се замислят за любовник. Дори да имат неангажираща връзка само за секс, отново ще си намерят втори човек. Просто е в кръвта им! Телците правят живота си интересен, но си навличат и много проблеми. Знаят колко е лесно да сте с двама души едновременно и по ирония на съдбата са много ревниви.

 

Близнаци

Всички сме добре запознати с двете лица на Близнаците. Не си мислете, че в любовта са нещо по-различно? Те са доста коварна зодия. Не обичат да им се натяква за грешките в миналото. Избягват да говорят за бившите си, защото ще трябва да споменават причината за раздялата… а при тях почти винаги е изневяра. Близнаците често изневеряват, защото са били лъгани в първите си връзки. Поради тази причина смятат, че ако първи изневерят, няма да бъдат предадени. Жестока логика нали?... но такава е всяка защитна реакция на нараняван човек.

Скорпион

Трудно ще разберете ако Скорпион ви изневерява. Те са деликатни и винаги успяват добре да заличат следите си. Първата им изневяра води до разкаяние, но с времето тръпката и адреналина стават по-силни от страха и угризенията. Основната причина да си търсят любовници е заради тръпката. В живота често им липсват успехи и те компенсират и по някакъв начин избиват комплексите си с това, че са желани на две места. Винаги имайте едно наум, когато се срещате с не успял Скорпион. Много е вероятно в живота си да има любовник/любовница, за която може никога да не разберете.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448