2 зодии, които не могат без сeкс

Любопитно 19.08.2021 12:07 Снимка: ДНЕС+

2 зодии, които не могат без сeкс

Те са известни като секс богове. Нищо не им е странно и не умеят да казват "не". Представяме ви двата зодиакални знака, които просто не могат да живеят без плътски страсти.

Рак

Раците са особено емоционални, но и страстни. Те вярват, че сексът е най-добрият начин да се постигне близост и са много отворени и либерални. Не се страхуват да покажат своите интереси и да предложат интимно запознанство. Между Раците има най-много сексуална страст, която трудно може да ви подмине, без да й обърнете внимание. Особено ненаситни са, а удоволствието ще го помните дълго.

Скорпион

Когато става дума за любов, страст и секс, Скорпионите винаги присъстват и имат главната дума. Те са алфата и омегата на сексуалните умения и лесно ще ви въведат в свят на фетиши. Известни като отлични любовници, Скорпионите имат и неустоима сила на привличане и особено изразена аура, с която могат да привлекат, когото си пожелаят, но и да го принудят да играе по техните правила. Ако случайно се окажете обект на Скорпион, знайте, че ще "паднете", когато му дойде времето, а вашето нощно приключение ще бъде увенчано с най-интересния секс, който някога сте правили. Скорпионите особено обичат секси бельото, така че ако искате да ви запомни, знаете на какво да заложите.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448