15 нелепи секс съвета, които може да срещнете в женски списания

Любопитно 21.01.2021 09:55 Снимка: ДНЕС+

15 нелепи секс съвета, които може да срещнете в женски списания

“Не ми давай съвет, дай ми пари!“ – всеки до известна степен е готов да произнесе тази фраза, особено в случаите, когато смята себе си за добре информиран по даден въпрос. В нея има истина – не всички съвети са полезни и категорично не бива безкритично да се опитваме да претворим в реалността онова, което са ни „дали като акъл“. Много често над такива наставления откровено следва да се посмеем… Но и да внимаваме, дали се смеем на правилното място.

Опитахме да подберем някои от нелепите (и дори глупави) секс съвети, които някои женски списания препоръчват да се опитат. Мъжките списания не са оставени без внимание, ще дойде и техният ред…

И така, какво съветват дамите различни списания и сайтове:

„Преди да дарите мъжа с орални ласки, напълнете устата си с газирана вода (или друга газирана напитка) – балончетата въздух ще гъделичкат главичката на пениса и ствола му, така че той ще изпитва неописуема наслада“.

А какво трябва да направи жената, която в този интимен момент усети, че газираната напитка напира да ѝ излезе през носа? Ами ако се задави и започне неконтролируемо да кашля, докато е унесена да му предоставя „неописуемата наслада“?...

Когато се целувате, засмучете езикът му, имитирайки действията, които можете да извършите с пениса му“

Само преди това не забравяйте да го предупредите, че това е еротична игричка и нямате намерение да му изтръгнете езика.

„Направи му сладка изненада: гола се изтегнете в леглото, поставете на гърдите си две шоколадови бонбони и когато той се прибере, предложете му да ги изяде, но без да ги пипа с ръце“.

Но не се отпускайте, за да не заспите, докато чакате любимия си мъж да се прибере! Освен това се убедете, че в стаята е достатъчно топло, за да лежите гола, но и не толкова горещо, че шоколадовите бонбони да се превърнат в разтекъл се шоколад.

„Пригответе вечерята пред очите му, но го правете топлес! Видът ви пред печката само по прашки ще го възбуди неимоверно!“

Проблемът е само в това, че едва ли жената ще се възбуди достатъчно от капчиците вряло масло или водна пара, които я парват по най-чувствителните зони на тялото… Изобщо, в случая е по-важно да се избере безопасността, чак после да се създава еротична вечеря.

„Използвайте смартфона си вместо вибратор, ако нещата са много належащи, а не разполагате с вибрираща машинка под ръка“

… но докато се сетите как сама да включите телефона на вибрация, без да се налага някой да ви звъни постоянно и настоятелно, ще вземе да ви мине „мигът на нетърпение“.

Един съвет за мъже: „Направете от нея бурито! Докато се забавлявате в леглото, увий я в чаршафите, като бурито, така че да не може да ползва ръцете си“.

Добре, де, в нашия случай ще ползваме думата „палачинка“ и цялата игричка ще може да се нарича „Направи си палачинка“.

И отново за жените: „Докато той приближава към точката на оргазма, полека пъхнете пръст в ануса му – повечето мъже много ще харесат подобна изненада“.

Три думи: много. лош. съвет. И още: Много-много лош съвет!

„Увийте пениса му с перлен гердан“.

Защо с перлен? И ако не разполагате със семейни украшения от този тип, тогава какво?

„Направете гердан от шоколадови бонбони, увийте с него пениса му и после отхапвайте бонбоните една по една – ще видите как той ще изтръпва при всяка следващата бонбона“.

Тук не лъжат, макар и пак да става въпрос за гердани – наистина жената ще види как мъжът наистина ще изтръпва (а вероятно и подскача!) на всяка бонбона. Да, някои мъже си падат по „по-екстремни“ игрички, но повечето започват да нервничат, когато нечии зъби се окажат прекалено близо до члена им. Така че, скъпи дами, ако мъжът лежи, не смее да мръдне, да диша и само тихо рони сълзи, вероятно е добре да прекратите тези игрички, без да сте изяли всички бонбони от гердана.

„Хванете члена му в едната си ръка и леко го пляскайте в дланта на другата си… Представете си, че играете тенис на маса и в ръка държите хилка. Може освен това леко да притискате и галите тестисите му“.

Точно! Като не сте в състояние да го възбудите, поне го накарайте да се чувства озадачен! Защото всяка жена е – какво? – неразгадаема загадка…

„Докато правите секс в „кучешка“ поза, облечете кожен колан, за да може той да се хване за него и да управлява движенията ви“.

Да не забравите седло да си сложете, а може направо и цяла сбруя…

„Запишете се как произнасяте сладострастно „Искаш ли ме?“ и после направете файла тон на позвъняване на неговия телефон“

За да може всеки път, когато някой му звъни по телефона, целият сервиз (или офис), в това число и шефът му, да се насладят на гласа ви и да започват да ви мислят… доброто.

„С вилица натискай леко различни части от тялото му, но леко и да не остават следи или наранявания“.

Вече си приказвахме по темата, защо не е добра идея близостта на остри предмети с нечии гениталии…

„Ако имате фитбол, нека той седне върху нея, а вие – върху него“.

Недейте! Лоша идея е. Малко да мръдне топката и… болезнена е тази идея, повярвайте, без да опитвате.

„Ако искате да му вземете акъла и той никога да не погледне друга, научете се да правите „дълбоко гърло“.

По-добре забравете! Оставете това за порно актрисите и виртуозите във видеомонтажа. Физиологията просто не е приспособена за „масово“ овладяване на „дълбокото гърло“.

CHF CHF 1 1.76583
GBP GBP 1 2.26348
RON RON 10 4.01212
TRY TRY 10 2.21388
USD USD 1 1.59986