10 секси неща, които подлудяват мъжете

Любопитно 21.06.2021 10:36 Снимка: ДНЕС+

10 секси неща, които подлудяват мъжете

Сексапилът е съвкупност от много неща – ухание, движение, маниери… Привличането е усещане, което не може да се сравни с нищо друго.

Представяме ви 10 неща, които мъжете намират за секси:

1. Сутрешното протягане

Дългата тениска, нежното протягане и извивките на тялото на жената... всичко това подлудява мъжете. Фактът, че само той може да я види така сутрин, е достатъчно специален.

2. Рошавата коса

Адски секси е, защото мъжете правят асоциация с косата на жената до него след секс. Не изглежда ли точно така...?

3. Липсата на грим

Мъжете не си падат по това да усещат гланц или червило, докато целуват жената до себе си. Не обичат миризмата на фон дьо тен, предпочитат естествения аромат на кожата ѝ.

4. Закръглени коремчета

Мъжете си падат по стегнати, но и по леко закръглени коремчета, които са супер секси. Плочките на корема са по мъжката част, а жените трябва да са нежни и женствени.

5. Леки бръчици

Първите бръчки, които се появяват по лицето на една жена, са тези от усмивката. От присвиването на очите от смеха и по ъгълчетата на устните. Мъжете намират това за очарователно.

6. Добрият апетит

Мъжете си падат по жени, които хапват добре и все пак имат добра фигура. Харесва им това, че жената до тях не живее на салати и могат заедно да се поглезят с нещо вкусно.

7. Очилата

Побъркват ги! Очилата са страшно сексапилни за мъжете. Карат ги да си представят разни неща... Жените с очила се асоциират от мъжете като прелъстителки.

8. Следите от бикини след плаж

Зоните, скрити от слънцето, които и жените се опитват да прикрият със солариум, всъщност са адски секси за мъжете. Защото единствено те могат да видят тези части от тялото на своята любима.

9. Бельото по мярка

Ако имате по-закръглено тяло, избягвайте прашките. Бельото, което ви стои най-добре е бельото, което е най-секси за мъжете.

10. Леко прозрачните материи

Ефирните ризки, очертаващи бюстието на жената отдолу, са истинско мъчение за мъжкото въображение. Обожават ги.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448