Стоян Тончев към Иво Мирчев: Стига си звънял да се сваля публикацията за фалшивата конференция на ДБ

Избрано 03.03.2021 12:31 Снимка: ДНЕС+

Стоян Тончев към Иво Мирчев: Стига си звънял да се сваля публикацията за фалшивата конференция на ДБ

От Фейсбук профила на Стоян Тончев от Либерта

На 99,99% съм сигурен, че „Да, България“ няма да влязат в следващия парламент, заради ментетата-аутсайдери Христо Иванов и Иво Мирчев, които си служат с неистини, включително и по мой адрес. А много скоро на Иво Мирчев може да му се наложи да доказва твърденията си в съда. Ще бъде голямо шоу! Обещавам!

И, Мирчев, стига си звънял на администратори на групи във Фейсбук да свалят публикацията на Либерта за фалшивата конференция на ДБ, защото ще я спонсорирам и ще се върти до 4 април.

А и ще има още публикации, подготвяйте се да давате обяснения пред българските институции и медии, както и пред европейските!

Ето и какво гласи материалът, за който говори Тончев:

Либерта разполага с видео от незаконната национална конференция на "Да, България", с председател бившият министър на правосъдието на ГЕРБ  - Христо Иванов, както и с всички съпътстващи документи (доказателства), които са адресирани и до: главния прокурор на Република България Иван Гешев, Висшия съдебен съвет (ВСС), президента Румен Радев, до Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент (ЕП) и до българските медии "Биволъ", "Либерта" и "Афера". По казуса са установени и нарушения на български магистрати - съдия и прокурор.

Либерта обстойно провери достоверността на сигнала по съпътстващите документи към него, включително с видео запис от фалшивата конференция на ментето "Да, България" и също ще сезира институциите на Република България и ЕС, както и всички колеги журналисти./tribune.bg

CHF CHF 1 1.77625
GBP GBP 1 2.25344
RON RON 10 3.97018
TRY TRY 10 2.02274
USD USD 1 1.63176