Стефан Ташев за балотажа в София: Бият се две управления на ДС

Избрано 30.10.2023 12:53 Снимка: ДНЕС+

Стефан Ташев за балотажа в София: Бият се две управления на ДС

Да не се чудите софиянци откъде ви е дошло. И защо и как. Това е списанието на Държавна сигурност, вижте третата снимка с редакционното каре-Първо, Второ, Трето главно, РУМНО, ВКР и Шесто управление. Това са най-верните хора на Румен Радев, виж втората снимка.

Имах "наглостта" преди четири години да пиша за този кръг. И другарите всеки месец лично ми доставят в пощенската кутия това списание. Голяяяяяма чест. Но понеже съм първо читател, после писател, това върши голяма работа.

Та да не се чудите кой стои зад Ваня Григорова. Освен милионерите като Кирил Добрев, семейства Станишеви и Първанови и Свинарят Гергов, в чийто покои в ЦУМ беше сниман смешният клип на Григорова.

Всъщност Кирил Добрев и Гергов инсталираха Нинова за председател на БСП. Но тя ги изгони. Григорова няма нищо общо с Нинова, тоест има колкото Румен Радев през 2016 година с БСП. Който мисли, ще си направи изводите. Покажете  ми една снимка, предизборна, на Нинова с Григорова.

Но това няма особено значение.

Както казваше един покоен колега от Велико Търново навремето, в зората на демокрацията, не се впрягай, бият се две управления на ДС. Това важи с пълна сила за изборите в София.

Един ченгесарски бизнесмодел срещу друг ченгесарски бизнесмодел. Не по врат, а по шия. Нещо като втория тур на президентските избори между Първанов и Волен Сидеров. Снощи искрено се смях на опорките пуснати по Нова телевизия, от партиеца от ДБ, някакъв  си Емил Джасим.

В София, вика Джасим, е пълно с комунисти. Да излезем да гласуваме на втори тур срещу комунистите. Това е някакъв  виц, но те си вярват. А е смешно, защото цялото семейство на "некомуниста" Терзиев е от Държавна сигурност, а дядо му-партизанин, АБФК и шеф на ВКР 20 години няма как да не е от висшата комунистическа номенклатура. Скъпи Джасим, да не се окаже другата неделя, че техният ченгесарски бизнесмодел, е по-успешен от вашия?

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161