Срещите на кандидата за депутат на ГЕРБ-СДС продължават

Избрано 21.03.2021 19:56 Снимка: ДНЕС+

Срещите на кандидата за депутат на ГЕРБ-СДС продължават

Продължават срещите на кандидата за депутат  на ГЕРБ-СДС продължават. Този път той, заедно с областния секретар на СДС-Варна Юрий Колев, посетиха село Слънчево, община Аксаково, където посадиха дръвчета.

Там бяха посрещнати от кмета Красимир Михалев, председателят на СДС-Аксаково и общински съветник Христо Атанасов, а представители на читалищното настоятелство и местни хора приветстваха гостите с хляб и сол. 

На срещата Желез Железов представи кандидатурата си и обсъди с хората бъдещите планове за обособяването на най-голямата индустриална зона в Северна България – Индустриална зона на Варна. Тя ще бъде изградена на територията на община Аксаково. 

До края на март се очаква приемането на окончателния вариант на общия устройствен план на община Аксаково, с което ще се даде зелена светлина за развитие на новата зона, която е на площ от над 9000 дка до магистрала "Хемус". Тази зона ще бъде предпоставка за силно икономическо развитие на региона, откриването на нови работни места и превръщането на района в зона привлекателна за инвестиции.

Геновева Михайлова

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448