Кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха с жители на с. Блъсково, община Провадия

Избрано 21.03.2021 16:57 Снимка: ДНЕС+

Кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха с жители на с. Блъсково, община Провадия

Кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха с жители на с. Блъсково, община Провадия. Отборът на ГЕРБ-СДС бе посрещнат от председателя на Провадийския общински съврт Димо Димов и директорът на ОУ "Св. С Кирил и Методий", с.Блъсково Антон Златев.

Кандидатите инж. Желез Железов, адв. Владимир Балачев, Таня Петрова и Ивайло Илиев бяха придружени и от общинския съветник от СДС  в Общински съвет Провадия Коста Владимиров.

По време на срещата с жителите на Провадийското село хората споделиха проблемите и нуждите на района. Обсъдиха с кандидатите инфраструктурата на селото, където в момента предстои очакъляване по проблемните участъци, както и изграждане на тротоари.

През следващата година предстои асфалтиране на всички вътрешни улици в селото. Бяха обсъдени още и бъдещи ремонтни дейности по детските и спортни площадки, за които след съгласуване с главния архитект на общината, ще бъдат изградени и реновирани по европрограми.

Срещата премина в приятелски разговори с жителите, като кандидатите представиха своите кандидатури и посоките, в които планират да насочат усилията си в народното събрание.

Геновева Михайлова

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448