Правителството отклонява вниманието от провалите си с цирк в Банкя

Избрано 17.03.2022 22:30 Снимка: ДНЕС+

Правителството отклонява вниманието от провалите си с цирк в Банкя

Правителството на Кирил Петков реши да отклони вниманието от поредицата си  провали с цирк в Банкя. След като  четворната коалиция ни върна  към опашките и празните рафтове, познати през социализма, а  след него при кризите с управлението на БСП, днес целят да прехвърлят вниманието към опозицията с поредния цирк в Банкя.

"Срам, позор, грабеж! Единственото, което им остава е да арестуват мен", заяви преди седмица Бойко Борисов.

Съвсем ненадейно в четвъртък вечер в отбрани медии се появи информацията, че Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова са арестувани. Разбира се това става без официално изявление от МВР. Кирил Петков пък коментира във фейсбук профила си, че няма никой над закона, но нищо повече. Малко по-късно стана ясно, че в крайна сметка Борисов и представителите на ГЕРБ не са задържани, а се извършва обиск на къщите им.

Истината обаче е, че това изглежда като поредния PR трик на правителството на Кирил Петков да отклони вниманието от провалите си свързани с високата инфлация и главоломното покачване на цените, провала с бежанската политика, скандалните кадрови назначения по високите етажи на властта, както и пълния провал на правителството свързан с Плана за възстановяване. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648