Избрано 01.06.2023 12:54 Снимка: ДНЕС+

Отново е 1 юни, в парламента пак се сбиха. Честит празник, скъпи депутати!

Кого представлявате с поведението си, НЕуважаеми?

Отново е 1 юни и в парламента по стар навик пак се сбиха. Честит празник, скъпи депутати! Наричам ви скъпи, не защото сте драги на сърцето ми, а защото наистина сте скъпи, много скъпи на джоба на народа. Народ, който ви плаща не за обиди, пазарлъци, бой, излагация, простащина и липса на първите 25 години от възпитанието ви. Вие сте скъпи заради тлъстите заплати, които получавате на гърба на тези, които омерзени се срамуват от вас. Кого представлявате с поведението си, НЕуважаеми?

Дали не е фетиш на ИЗраждане да скача на бой в парламента всяка година на 1 юни?

ИЗрожденци скочиха на Явор Божанков, докато той четеше декларация от името на парламентарната група на ПП-ДБ, след като целия парламент търпеливо изслуша обидната такава на ИЗраждане. Декларация, пълна с обидни звания и епитети по адрес на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Нещо повече - заплашиха, че техни съратници и избиратели ще нахлуят в НС, ако ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ направят правителство.

Наивно е да се мисли, че той е патриот, против ваксините и против еврозоната. Той не се интересува от просперитета на държавата и на народа. Той и неговата кохорта са се насочили към пълната власт, която ще даде от сърце с двете си ръце лично Костадинов на президента. Нещо, което той и сега има, но страхът да не го погне и него Гешев не е малък.

Наричат се национални предатели един друг, а не осъзнават, че всъщност, с поведението си те ни предават всеки ден, всяка минута и всяка секунда.

Явор Божанков нарече Костадинов и Цончо Ганев...педе..сти. Онзи ден в записа от заседанието на НИС на ПП се чу, че Василев нарича Борисов педе...ст... Да не би тази дума да е станала модерна?

А Корнелия Нинова стоеше като хиена, наблюдаваща целия цирк, за да излезе на брифинг пред медиите, за да предлага себе си и БСП за алтернатива на българите, съвсем "без да иска" забравила как нейните евродепутати гласуваха "ЗА" Истанбулската конвенция в Европарламента, в резултат на което тя бе ратифицирана.

Причината никой да не иска имунитета на Корнелия Нинова е, че тя е безопасна игла. Толкова безопасна, че никой няма интерес към нея, защото е отдавна известно, че нейната "съвест" и "ценности" са предмет на "пазарна икономика" и "консултации" с правилните постове и точните суми. Повече от очевидно е, че жената е решила, че ще има трети мандат, който ще бъде за нея.

Не, нейните 8 %, до които докара иначе столетната БСП, не ѝ дават сила. Сила ѝ дава разположението на главнодействащото лице в момента, кукловодът на цялата прокурорщина и полицейщина, в която се превърна държавата, нейното и на Решетников чедо - президентът Румен Радев. (Според един американски доклад, Радев е продукт на Решетников- бел. ред.)

Той не намира нищо застрашаващо в нея - тя няма намерение да прави съдебна реформа, няма да махне Гешев и не, в никакъв случай, няма да накриви шапката на президента. Затова стои, ехидно се подсмихва и не участва в конфронтации. Просто защото от нея нищо не зависи. Но, пък, благодарение на нейните евродепутати, ратифицираха Конвенцията. Онази Конвенция, срещу която тя поде подписка, представете си...

Не, това не е комедия, която разказвам, а действителността. Грозна и извратена в Деня на детето.

Честит празник, мили депутати! Детската градина е на друго място, не на жълтите павета!

Автор: Геновева Михайлова, ДНЕС+

CHF CHF 1 2.05078
GBP GBP 1 2.31374
RON RON 10 3.9295
TRY TRY 100 5.57012
USD USD 1 1.82993