Манолев уличи Нинова в лъжа: Нямам фирма, която да се занимава с оръжия

Избрано 04.08.2022 17:28 Снимка: ДНЕС+

Манолев уличи Нинова в лъжа: Нямам фирма, която да се занимава с оръжия

“За комплексите в политиката” по Корнелия Нинова.

Разбрах, че днес отново името ми е било употребено. Този път от Корнелия Нинова. Говорила за някакви схеми и поръчители. Правила внушения кой кого познава и от къде.

Спомних си за този мил семеен спомен.

По същество – аз фирма, каквато г-жа Нинова твърди нямам. По тази тема ще се видим в съда. За останалите внушения, които направи – също. Това написа във Фейсбук профила си Александър Манолев.

„За другото – не мисля, че тази снимка е някакъв компромат. Точно обратното. Името ми не може да бъде употребявано, за да се хвърля кал по някого. Работил съм със стотици хора в частния и публичния сектор. С някои сме останали приятели, а с други животът ни е разделил.

С много малко хора обаче съм обядвал в бащиния дом. Хора от ГЕРБ и ДПС например не са стъпвали в него (ако отговарям на нейните внушения с кого и как съм свързан).

Г-жо Нинова,

Аз в схеми в министерството не съм участвал. Нито сега, нито в миналото. Надявам се един ден това да стане ясно и за Вас. Ако е нужно – и в съдебната зала.

А от всички министри, които са се сменили през последните години, само с Вас съм имал такъв личен контакт.

Желая Ви успех в предизборната кампания въпреки че все повече изглеждате като човек, който е забравил, че и след властта има живот”, допълва той.

Припомняме, че  бившият министър на икономиката Корнелия Нинова намеси името на Александър Манолев в търговията с оръжия. Лидерът на БСП посочи бившия зам.-министър на икономиката във втория кабинет на Бойко Борисов като собственик на частна фирма, която е представлявала страната при сделки с Египет.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648