Кристиян Шкварек: С избрания председател на СОС бяхме заедно в листата на ВМРО

Избрано 08.02.2024 17:35 Снимка: ДНЕС+

Кристиян Шкварек: С избрания председател на СОС бяхме заедно в листата на ВМРО

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

С избрания днес председател на СОС бяхме едновременно в листата на ВМРО за евроизборите през 2019-та. Първите и единствени за мен избори и участия в листи, но не и за него. Да, и двамата можем да се измъкнем с „ама бях гражданска квота, никога не съм бил кадър на ВМРО“, но това ще е само оправдание.

След като веднъж, макар и млад, си избрал да бъдеш в листата на партия, прокламираща консервативни, десни, антилиберални позиции, то значи следва да се придържаш към тези принципи. Дори пътят ти да те отведе другаде. Например...в ПП и СОС.

Дано новоизбраният председател на СОС не се е преструвал тогава, когато стояхме заедно на онзи подиум, а действително е човек с консервативни възгледи. Сега има възможност да го докаже от новата си позиция. Ще му се отворят множество възможности - шествия и паради, мигрантски канали през града, гетоизацията на цял квартал в центъра, разпределяне бюджета за куктура, превзет изцяло от хората около Прайда, опазването на стара София, местни такси и детски градини, и още и още.

Трансформация на един човек от „БГ Патриот“ във „Спаси София“ е невъзможна. Такъв човек винаги е бил едното, преструвайки се после или преди на другото. Надявам се г-н Петров да е бил искрен тогава и да се преструва сега.

CHF CHF 1 2.0566
GBP GBP 1 2.28434
RON RON 10 3.93053
TRY TRY 100 5.8357
USD USD 1 1.80945