Избрано 22.06.2020 17:29 Снимка: Фейсбук

И без лидера си Копейкин са също толкова зловредни

Общинските съветници от разпадащата се партия Възраждане са също толкова зловредни в отсъствието на лидера си Костадин Костадинов, популярен като Копейкин, колкото и в негово присъствие. Днес поведението им по време на комисията по бюджет и финанси беляза нов връх в безцеремонно поведение, незачитане на правилника на общинския съвет, погазване на елементарни поведенчески норми. В продължение на 40 минути с крясъци, нападки към председателя и към администрацията, с реплики, дуплики и обидни квалификации Георги Георгиев и Цончо Ганев не позволиха на колегите си не просто да работят, а дори да приемат дневния ред на заседанието. 

И на всичко отгоре – обидени, че предложенията им от преди две седмици не са предвидени за обсъждане. Причините за това им бяха посочени в прав текст от председателя на комисията, а след това и от председателя на общинския съвет – внесените от „Възраждане“ текстове противоречат на Закона за нормативните актове, върнати са им с писмо, в което им се обяснява всичко това. 

А, каква изненада – като че ли да си скандалджия от само себе си предполага да си сведущ по всички въпроси и никой да няма право да ти противоречи. Тази философия, изповядвана от Костя Копейкин, се прилага от оредяващите му съпартийци с невиждана ярост. Всеки път, щом намерят публика и винаги против всяко решение, което да е в полза на варненци. Защо им отделям внимание ли – защото много дълго ги подминавахме с мълчание. От това наглостта им расте. Само презрение не стига, трябва и адекватен отпор.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448